Adliye’de yoğunluk – Kocatepe Gazetesi

Seçimin nabzının attığı en önemli merkezlerin başını Adliye’deki İl Seçim Kurulu oluşturdu Afyonkarahisar Adliyesi’nin 4. katında kurulan İl Seçim Kurulu’nda gecenin ilerleyen saatlerine kadar olağanüstü hareketlilik yaşandı. Sandık başlarında görevli olan Sandık Kurulu temsilcileri, oy kullanma mahallindeki ilk tutanaklarını hazırladıktan sonra, oy pusulalarını koydukları çuvallarla birlikte Adliye’nin yolunu tuttular. Adliye’deki geniş güvenlik önlemleri altında İl [&hellip]

Adliye'de yoğunluk

Seçimin nabzının attığı en önemli merkezlerin başını Adliye’deki İl Seçim Kurulu oluşturdu

Afyonkarahisar Adliyesi’nin 4. katında kurulan İl Seçim Kurulu’nda gecenin ilerleyen saatlerine kadar olağanüstü hareketlilik yaşandı. Sandık başlarında görevli olan Sandık Kurulu temsilcileri, oy kullanma mahallindeki ilk tutanaklarını hazırladıktan sonra, oy pusulalarını koydukları çuvallarla birlikte Adliye’nin yolunu tuttular. Adliye’deki geniş güvenlik önlemleri altında İl Seçim Kurulu’na teslim edilen sandık başı tutanakları tek tek okunarak kayıt altına alındı. Bu sırada oy pusulalarının bulunduğu çuvallarını teslim etmek isteyen yüzlerce Sandık Kurulu Başkanı Adliye koridorlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Beldelerden ve köylerden gelen sandık kurulu temsilcilerini Adliye girişinde jandarma yetkilileri karşılarken, il merkezinden gelenleri ise polis karşıladı.
İl Seçim Kurulu Müdiresi Selma Çıracıoğlu ve ekibi ise sandık başı tutanaklarını İl Seçim Kurulu’nun evraklarına işlemek için yoğun gayret gösterdiler. Polis ise Adliye çevresinde kuş uçurtmadı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme