• Haberler
  • Genel
  • Adliye’de seçim yoğunluğu yaşandı – Kocatepe Gazetesi

Adliye’de seçim yoğunluğu yaşandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da seçimin nabzının attığı en önemli merkezlerin başını Adliye’deki İl Seçim Kurulu oluşturdu Afyonkarahisar Adliyesi’nde kurulan İl Seçim Kurulu’nda gece geç saatlere kadar hareketlilik yaşandı. Sandık başlarında görevli olan Sandık Kurulu temsilcileri, oy kullanma mahallindeki ilk tutanaklarını hazırladıktan sonra, oy pusulalarını koydukları çuvallarla birlikte Adliye’ye getirdiler.Adliye’de alınan geniş güvenlik önlemleri [&hellip]

Adliye'de seçim yoğunluğu yaşandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da seçimin nabzının attığı
en önemli merkezlerin başını Adliye’deki İl Seçim Kurulu oluşturdu

Afyonkarahisar Adliyesi’nde kurulan İl Seçim Kurulu’nda gece geç saatlere kadar hareketlilik yaşandı. Sandık başlarında görevli olan Sandık Kurulu temsilcileri, oy kullanma mahallindeki ilk tutanaklarını hazırladıktan sonra, oy pusulalarını koydukları çuvallarla birlikte Adliye’ye getirdiler.
Adliye’de alınan geniş güvenlik önlemleri altında İl Seçim Kurulu’na teslim edilen sandık başı tutanakları tek tek okunarak kayıt altına alındı. İl Seçim Kurulu üyeleri seçim sonuçlarının en kısa sürede hatasız açıklanabilmesi için yoğun çaba gösterdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme