Adliye’de kan bağışı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılayı Afyon Kan Bağış Merkezi işbirliği ile Afyonkarahisar Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin,  Afyonkarahisar 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Gönülduru ve Afyonkarahisar Adliyesi’nde görevli hakim ve cumhuriyet savcıları ile [&hellip]

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılayı Afyon Kan Bağış Merkezi işbirliği ile Afyonkarahisar Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin,  Afyonkarahisar 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Gönülduru ve Afyonkarahisar Adliyesi’nde görevli hakim ve cumhuriyet savcıları ile adliye çalışanları yoğun ilgi gösterdi.
HEKİM TARAFINDAN
BİLGİ VERİLDİ
Afyonkarahisar Adliyesi 5’inci katında oluşturulan alanda gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu  müsait olan çok sayıda adliye çalışanı katıldı. Kan vermek isteyen gönüllüler önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurmasının ardından genel durumu Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlisi hekim tarafından değerlendirilerek, kan basıncı ve nabzı ölçümü ile kan sayımı için küçük bir örnek alındı.

Bakmadan Geçme