ADD’den ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Veli Cengiz ile Demokrat Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Döner gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.Kocatepe’nin 52. kuruluş yıldönümü nedeniyle iyi dileklerini aktaran ADD yöneticileri yapılan çalışmalar ve Zafer Haftası kutlamaları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını, ub ilkelere [&hellip]

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Veli Cengiz ile Demokrat Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Döner gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe’nin 52. kuruluş yıldönümü nedeniyle iyi dileklerini aktaran ADD yöneticileri yapılan çalışmalar ve Zafer Haftası kutlamaları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını, ub ilkelere her geçen gün daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirten ADD Başkanı Veli Cengiz, “Biz de ilimizde Atatürk ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerimizi Kocatepe’ye çıkarttık. Belediye Başkanımız başta olmak üzere katkısı olan tüm Belediye yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Benzer etkinliklerimiz kamu kurumlarıyla iyi diyaloglar içerisinde devam edecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme