ADD'den ESOB'a nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

ADD Başkanı Veli Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Döner, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ile görüştü.  ADD'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Veli Cengiz, 'Derneğimizin faaliyetleri konusunda kısa bilgiler verdik. ADD şehrimizde önemli etkinliklere imza atan bir dernek.  Hedefimiz daha fazla etkinlikle kamuoyunda daha geniş yer alabilmektir' dedi.ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ADD'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini [&hellip]

ADD Başkanı Veli Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Döner, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ile görüştü.  ADD’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Veli Cengiz, “Derneğimizin faaliyetleri konusunda kısa bilgiler verdik. ADD şehrimizde önemli etkinliklere imza atan bir dernek.  Hedefimiz daha fazla etkinlikle kamuoyunda daha geniş yer alabilmektir” dedi.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ADD’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, “Afyonkarahisarımızın en çok üyeye sahip meslek kuruluşu olarak Atatürkçü Düşünce Derneği’nin çalışmalarını ilgiyle izliyoruz. Değerli Başkanımız Veli Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bekir Döner’e çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme