• Haberler
  • Genel
  • Adaylığımın önünde engel yok – Kocatepe Gazetesi

Adaylığımın önünde engel yok – Kocatepe Gazetesi

MHP il Başkan Adayı Sefa Değirmen “Adaylığımla ilgili hiç bir engel yok” dedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il başkan adaylarından Sefa Değirmen bir basın açıklamasında bulundu. Kendisi hakkında kongrede aday olamayacağı şeklinde iddialar yayıldığını belirten Sefa Değirmen “Seçimlere katılmam için hiç bir engel bulunmamaktadır” dedi.MHP İl Kongresi öncesinde dün ortaya atılan iddialar doğrultusunda İl Başkan [&hellip]

Adaylığımın önünde engel yok

MHP il Başkan Adayı Sefa Değirmen “Adaylığımla ilgili hiç bir engel yok” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il başkan adaylarından Sefa Değirmen bir basın açıklamasında bulundu. Kendisi hakkında kongrede aday olamayacağı şeklinde iddialar yayıldığını belirten Sefa Değirmen “Seçimlere katılmam için hiç bir engel bulunmamaktadır” dedi.
MHP İl Kongresi öncesinde dün ortaya atılan iddialar doğrultusunda İl Başkan adaylarından Sefa Değirmen’in kongrede aday olamayacağı gündeme getirildi. Sefa Değirmen’in daha önce MHP’den ihraç edilip, o dönemde Çobanlar’da Demokrat Parti’den aday olduğu, bu nedenle Siyasi Partiler Kanunu gereğince bir partiye üye olan kişinin başka bir partiden aday olamayacağı gündeme geldi. Bu durumun Sefa Değirmen’in kongrede aday olmasına engel olacağı iddiaları üzerine Sefa Değirmen dün bir basın açıklamasında bulundu.
Kendisinin MHP Çobanlar 1. sıra üst kurul delegesi olduğunu belirten Sefa Değirmen şunları söyledi:
“İl Başkanlığımızın Merkez ilçe seçim kuruluna verdiği delege listesinin de 315. sırasında ismim olup, bu liste askıya çıkıp onaylanmış ve tasdik edilmiştir. Listeye de herhangibir itiraz olunmamıştır. Bu halde seçim listesi kesindir. Cumartesi yapılacak olan kongrede tarafımıza yapılan Bizans oyunları hiç hoş olmamıştır. Bizler kongreden zaferle çıkacağımız inancını taşıdığımız için bu inancımıza gölge düşürülmek istenmektedir. Seçimlere katılmamamız için hiçbir neden yoktur. Allah nasip ederse il başkanlığını kazanıp Afyonkarahisar MHP camiasına ve tüm halkımıza faydalı işler yapacağımız kanaatindeyiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme