• Haberler
  • Genel
  • “Adaylarımız, halkın teveccühünü kazanacak” – Kocatepe Gazetesi

“Adaylarımız, halkın teveccühünü kazanacak” – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, mahalli idareler seçiminde başarılı olacaklarını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yerel seçimler için yoğunbir çalışma içinde olduklarını söyledi. Yağcı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki mahalli idareler seçimlerini çok önemsediğimizi, çok ciddiye aldığımızı ve çok hayati gördüğümüzü her fırsatta söyledik. Bu itibarla çalışmalarımızı başından beri çok [&hellip]

"Adaylarımız, halkın teveccühünü kazanacak"

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, mahalli idareler seçiminde başarılı olacaklarını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yerel seçimler için yoğunbir çalışma içinde olduklarını söyledi. Yağcı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki mahalli idareler seçimlerini çok önemsediğimizi, çok ciddiye aldığımızı ve çok hayati gördüğümüzü her fırsatta söyledik. Bu itibarla çalışmalarımızı başından beri çok sıkı tuttuk. Çok önceden yola çıkmış, durmayacağımızı, yorulmayacağımızı, yılgınlığa düşmeyeceğimizi açık yüreklilikle ilan etmiştik. Milliyetçi Hareket Partisi hedefleriyle, ilkeleriyle, üretken belediyecilik vizyonuyla, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle milletimize hizmet etmeye kararlıdır.Biliniz ki, ülkemizin başka şansı, başka yolu, başka çaresi kalmamıştır. Milliyetçi Hareket doğru bildiklerinden, doğru gördüklerinden, dosdoğru çizgisinden en ufak bir taviz iması dahi vermeden mücadelesini sürdürmektedir. Biz himayeyi Cenab-ı Allah’tan dileriz. Biz desteği aziz milletimizden isteriz. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri inanıyoruz ki aziz milletimiz için yeni bir başlangıç olacaktır” dedi.
EN GEÇ ARALIK AYINDA
Yağcı, şöyle devam etti:
“MHP Afyonkarahisar merkez ilçe teşkilatı olarak 14 kasaba belediye başkanlığı ve Afyonkarahisar merkez belediye başkanlığı için tam hızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Adaylığı netleşen 6 tane belde belediye başkan adaylarımız genel merkezimizin düzenlemiş olduğu 1. ve 2. etap Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında halkımıza bildirilmiştir. Afyonkarahisar merkez belediye başkanlığı ve şuana kadar açıklanmayan 8 tane belde belediye başkanlığı ile ilgili 14 Kasım 2013 Perşembe günü aday adaylığı müracatı merkez ilçe teşkilatımızca son gün tespit edilmiştir. Bu tarihten itibaren de teşkilatlarımızla gerekli çalışmalarımızı yapıp en geç Aralık ayının ilk haftasında MHP Genel Merkezi tarafından yapılacak olan 3. etap Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında tüm adaylarımızı kamuoyuna tanıtmış olacağız.
Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkanlığına ve 14 Belde Belediye Başkanlığının hepsine Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil noktasında hedefleriyle, ilkeleriyle, üretken belediyecilik vizyonuyla ve halkımızın teveccühünü kazanmış isimlerle çıkacağımızı, 30 Mart 2014 tarihinde de seçime gireceğimiz tüm seçim noktalarında zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme