• Haberler
  • Siyaset
  • “Adaylar projelerini 'Belediye Kanunu’na bakarak hazırlasınlar”

“Adaylar projelerini 'Belediye Kanunu’na bakarak hazırlasınlar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulanarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, projeleri hakkında da bilgiler veriyor.'SİYASETÇİ YAPTIĞIİŞTE ÖLÇÜLÜ OLMALI'Projelerinin vatandaş odaklı olduğunu ve ayaklarının yere bastığını dile getiren Çetinkaya, “Siyaset, Belediye yönetimi doğru bilgiler [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulanarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, projeleri hakkında da bilgiler veriyor.
“SİYASETÇİ YAPTIĞI
İŞTE ÖLÇÜLÜ OLMALI”
Projelerinin vatandaş odaklı olduğunu ve ayaklarının yere bastığını dile getiren Çetinkaya, “Siyaset, Belediye yönetimi doğru bilgiler ve projelerle yapılan bir iştir. Ciddi bir iştir. Bizim çok ciddi profesyonel bir proje ekibimiz var. Vatandaş odaklı projelerimiz var. Biz vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz. Ancak ekibimizle birlikte yaptığımız çalışmalarda da ayakları yere basan yapılabilecek projeleri seçim vaadimiz olarak adlandırıyoruz. En önemlisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’na göre projelerimizi hazırlıyoruz. Bizim hediye dağıtacak bir bütçemiz yok, ya da alışveriş çeki dağıtarak göz boyamaya da ihtiyacımız yok. Gece gündüz demeden çalışarak Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarımızda da şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz. Biz vatandaşlarımızın istekleri ve şehrin eksikleri noktasında projeler oluşturuyoruz. Siyasetçi yaptığı işte ölçülü olmalı.” dedi.  
“KAYNAK SAĞLAMADAN PROJELER HAYATA GEÇMEZ”
Afyonkarahisar Belediyesi’nin gelir durumunun belli olduğunu kaynak sağlamadan projelerin hayata geçirilemeyeceğini belirten Çetinkaya, “Ben belediye başkan adaylarımıza 5393 Sayılı Belediye Kanunu’na bakarak projelerini hazırlayıp vatandaşlarımıza anlatmaları tavsiyesinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme