“Adayımız en kısa sürede belirlenecek”

MHP Afyonkarahisar belediye başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisarlılara lokma ikramında bulundu. MHP’nin Afyonkarahisar adayının en kısa sürede belirleneceğini kaydeden Çetinkaya, “Karar ne olursa olsun Afyonkarahisar için hayırlı bir karar olacak” dedi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, Manisa’dan getirttiği lokma ustası ve ekibiyle Muharrem ayı dolayısıyla Afyonkarahisarlılara lokma dağıttı. [&hellip]

"Adayımız en kısa sürede belirlenecek"

MHP Afyonkarahisar belediye başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisarlılara lokma ikramında bulundu. MHP’nin Afyonkarahisar adayının en kısa sürede belirleneceğini kaydeden Çetinkaya, “Karar ne olursa olsun Afyonkarahisar için hayırlı bir karar olacak” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, Manisa’dan getirttiği lokma ustası ve ekibiyle Muharrem ayı dolayısıyla Afyonkarahisarlılara lokma dağıttı. Daha önce semt pazarında ve şehrin çeşitli bölgelerinde lokma dağıtan Çetinkaya dün de İmaret Camisi önünde vatandaşlara lokma ikram etti.
Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara lokma ikramında bulunduklarını kaydeden Çetinkaya, “Muharrem Ayı’nın son haftasına girdik. Muharrem Ayı’nı uğurluyoruz, bizde Muharrem Ayı’nda halkımızla birlikte olduğumuzu göstermek adına lokma etkinliğiyle uğurlamayı düşündük. Bu vesile ile vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinliyoruz” diye konuştu.
Seçim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çetinkaya, MHP teşkilatları tarafından anket ve kamuoyu araştırmalarının yapıldığını belirtirken; “Yapılan temayül sonrası karar ne olursa olsun Afyonkarahisar için hayırlı bir karar olacak. Karar çok uzun sürmez. Zannediyorum ki bu ay sonunda netlik kazanır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme