Aday tanıtımı yarın – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, ilçelerdeki adayları açıkladı Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 30 Mart yerel seçimlerinde ilçelerde aday göstereceği isimler belli oldu. Adayların tespitinin genel merkezin takdiri olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, aday tanıtımının yarın gerçekleştirileceğini söyledi AK Parti'nin 30 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, ilçe belediyelerine aday olan isimler açıklandı. Buna göre Afyonkarahisar'ın ilçelerindeki belediye [&hellip]

Aday tanıtımı yarın

AK Parti, ilçelerdeki adayları açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 30 Mart yerel seçimlerinde ilçelerde aday göstereceği isimler belli oldu. Adayların tespitinin genel merkezin takdiri olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, aday tanıtımının yarın gerçekleştirileceğini söyledi

AK Parti’nin 30 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, ilçe belediyelerine aday olan isimler açıklandı. Buna göre Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:
Başmakçı: Ramazan Bozbaş, Bayat: Abdullah Ertekin, Bolvadin: Fatih Kayacan, Çay: Mevlüt Çınar, Çobanlar: Salih Alaka, Dazkırı: Ertan Demirsoy, Dinar: Yener Yaşar Emeksiz, Emirdağ: Cengiz Pala, Evciler: Şevki Karataş, Hocalar: Ali Arslan, İhsaniye: Lokman Ekici, İscehisar: Mustafa Çibik, Kızılören: Ahmet Pekşen, Sandıklı: Mustafa Çöl, Sinanpaşa: Murat Karakoyun, Sultandağı: Metin Kumcu, Şuhut: Recep Bozkurt.
GENEL MERKEZİN TAKDİRİ
Hedeflerinin bir önceki seçimden daha yüksek bir oy oranı almak olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, “Adaylarımızın ülkemize, Afyonkarahisarımıza ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Adaylarımızla ilgili 2 Şubat Pazar günü bir aday toplantısı gerçekleştireceğiz. Yerel seçimlerde inşallah en iyi başarıyı elde edeceğiz. Seçimde elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz bir önceki seçimden daha yüksek bir oy oranıyla seçimi tamamlamak. Adaylarımızın tespiti genel merkezin takdiridir. Genel merkezin verdiği her türlü karara saygılıyız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme