• Haberler
  • Gündem
  • 'Aday olmak isteyenlere Saadet Partisi'nin kapıları açık'

'Aday olmak isteyenlere Saadet Partisi'nin kapıları açık'

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Adanan Şenel yaptığı yazılı basın açıklamasında gündemi değerlendirerek yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.'TRT'Yİ ESEFLE KINIYORUM'Hafta sonu Ankara'da partisinin genel merkezi tarafından yapılan aday tanıtım toplantısının yoğun ilgi gördüğünü söyleyen İl Başkanı Şenel, 'Öncelikle programımıza yoğun ilgi gösteren teşkilat mensuplarımıza, halkımıza ve basınımızın güzide üyelerine teşekkür ederim. İnanıyoruz ki [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Adanan Şenel yaptığı yazılı basın açıklamasında gündemi değerlendirerek yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
“TRT’Yİ ESEFLE KINIYORUM”
Hafta sonu Ankara’da partisinin genel merkezi tarafından yapılan aday tanıtım toplantısının yoğun ilgi gördüğünü söyleyen İl Başkanı Şenel, “Öncelikle programımıza yoğun ilgi gösteren teşkilat mensuplarımıza, halkımıza ve basınımızın güzide üyelerine teşekkür ederim. İnanıyoruz ki bu toplantı Dürüst Belediyecilik Dürüst Başkan şiarının yerel yönetimleri devralmasına vesile olacaktır. Biz adaylarımıza o gün cepsiz ceket giydirdik. Çünkü Milli Görüş belediyeciliğinin en temel umdesi çalmadan çalışmaktır. Yetimin hakkını gözetecek, haksızlığa, ranta müsaade etmeyecek adaylarımız ile her seçim bölgesinde en güzel neticeleri alacağımıza inanıyoruz. Ayrıca o gün programımızı canlı yayınlamak bir yana haberini dahi yapmayan TRT’yi de esefle kınıyorum. TRT sadece bir devlet kanalı değildir bu milletin bu ülkenin kanalıdır ve tarafsızlık ilkesine göre hareket etmek zorundadır.” dedi.
“SAADET PARTİSİ PUSULA’DA 1. SIRADA”
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan kura çekiminde Saadet Partisi’nin oy pusulasında birinci sırada yer aldığını kaydeden Şenel, “İnşallah bu durum yerel seçimlerde Saadet Partimizin en güzel sonuçları almasına vesile olur. Lakin Saadet Partisi pusulada 1. sırayı alınca birilerinin dili tutuldu, pusula sıralamasını 2’den başlayarak saydılar. Niçin çünkü bir takım medya organları hiçbir surette Saadet Partisi’ni anmak istemiyor. Fakat bütün bunlara rağmen biz milletimizin yoğun teveccühünü her ortamda görmekteyiz. Bu teveccühden dolayı da memnuniyet içerisindeyiz. Biz buradan milletimize sesleniyoruz gidişattan memnun olmayan herkesi beraber yürümeye davet ediyorum. Henüz kararını vermemiş aday olmak isteyenlere sesleniyorum sizlere Saadet Partisi kapımız açıktır.” ifadelerini kullandı.
“ÜLKE EKONOMİSİ HER GEÇEN GÜN KÖTÜYE GİDİYOR”
Ülke ekonomisinin her geçen gün biraz daha kötüye gittiğini belirten İl Başkanı Adnan Şenel, “Bugün iktidar sahipleri içinde bulundukları konfor ve rahatlıktan dolayı krizi hissetmiyor olabilir. Fakat vatandaşın canı yanıyor, manav raflarında 1 kg patlıcan 13-14 lirayı, 1 kg soğan 17-18 lirayı görmüş durumda. Birçok meyve ve sebze 10 ile 20 lira arasında bir fiyat rakamını gördü. Bu ülkede soğan fiyatları artıyor soğan üreticisi suçlu oluyor. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor market sahipleri suçlu oluyor. Fakat ne hikmetse ekonominin bu denli kötüye gitmesinden iktidarın zerre payı olmuyor? Defalarca söyledik bugün fiyatların artmasının tek sebebi iktidarın 16 yıllık tarım politikasının iflas etmesinin sonucudur. Çiftçinin girdileri ucuzlamadıkça fiyatlar ucuzlamaz. Çiftçinin girdisinin ucuzlaması için ise tarıma tam manası ile destek verilmelidir. Tarıma destek veriyoruz diyerek tarım politikası ayağa kalkmaz. Bugün Tarım politikası sil baştan ele alınmalıdır.  Bugün Türkiye’nin ne doğru düzgün bir tarım politikası ne de bir tohum politikası vardır. Bu durumda marketleri suçlamak manavları suçlamak doğru değildir. Lakin Sayın Cumhurbaşkanının söylediklerinden anlaşılıyor ki kendisi şimdi de “market lobisi” ile mücadele etmeye karar vermiş.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme