• Haberler
  • Genel
  • Aday memurların sınav heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Aday memurların sınav heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık kuruluşlarında çalışacak Aday Memurlar, sınava girdi Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık kuruluşlarında görev yapan 89 kişi için aday memurluk sınavlarının ilki olan Temel Eğitim Sınavı gerçekleştirildi.Aday memurluk statüsünde bir yılını dolduran memurların asaletlerinin tasdiklenmesi amacıyla gerçekleştirilen ilk sınava, doktor, yardımcı sağlık personeli, sözleşmeli kadrodan [&hellip]

Aday memurların sınav heyecanı

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık kuruluşlarında çalışacak Aday Memurlar, sınava girdi

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık kuruluşlarında görev yapan 89 kişi için aday memurluk sınavlarının ilki olan Temel Eğitim Sınavı gerçekleştirildi.
Aday memurluk statüsünde bir yılını dolduran memurların asaletlerinin tasdiklenmesi amacıyla gerçekleştirilen ilk sınava, doktor, yardımcı sağlık personeli, sözleşmeli kadrodan 657 sayılı Memurluğa geçenler ile idari sınıf memurları katıldı.
Sınava engelli olarak görev yapan aday memurlarda katıldı, özellikle görme engelli bir memurun sınavında yardımcı bir kişi tarafından sorular kendisine okunarak cevapları alındı.
Temel Eğitim Sınavı’nın sonuçları Hazırlayıcı Eğitim Sınavı’ndan önce açıklanacak. Hazırlayıcı Eğitim Sınavı’nın 7 Kasım Perşembe günü yapılacağı belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme