Aday hakem kursu için şartlar belli oldu

Afyonkarahisar’da 17-18-19 Mart’ta Aday Hakem Kursu açılacak. Son başvuru tarihi 17 Mart   Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu tarafından yapılan duyuruda aday hakem kursuna katılmak isteyenler için şartlar açıklandı. 16-30 yaş arası adayların katılabileceği kursla ilgili olarak yapılan duyuruda, “Aşağıdaki şartları sağlayanlar www.afyonhk.com sitemizden Aday Hakem Başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabilirler. Mülakat tarihi,yeri ve kurs yeri [&hellip]

Afyonkarahisar’da 17-18-19 Mart’ta Aday Hakem Kursu açılacak. Son başvuru tarihi 17 Mart

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu tarafından yapılan duyuruda aday hakem kursuna katılmak isteyenler için şartlar açıklandı. 16-30 yaş arası adayların katılabileceği kursla ilgili olarak yapılan duyuruda, “Aşağıdaki şartları sağlayanlar www.afyonhk.com sitemizden Aday Hakem Başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabilirler. Mülakat tarihi,yeri ve kurs yeri daha sonra duyurulacaktır.” ifadelerine yer verildi.
Aday hakemliğe başvurmak isteyenler de aranan şartların başında 16-30 yaş arasında olmak geliyor. Erkek adaylar için için boy şartı en az 1.75 olarak aranırken kadın adaylar içinse boy şartı en az 1.60 olarak belirlendi. 18 yaşından küçükler için veli muvaffakatnamesi istenen adaylardan sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmaması da gerekiyor.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme