“Aday çok, adam yok” – Kocatepe Gazetesi

Manken-şarkıcı Aysu Baceoğlu, Afyonkarahisar’da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Aysu Baceoğlu, bir eş adayı olup olmadığı sorulduğunda “Aday çok, adam yok” karşılığını verdi Afyonkarahisar’da Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan ve toplam 500 bin liraya mâl olan Mrs Bella Güzellik Merkezi, törenle hizmete açıldı. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile manken-şarkıcı Aysu Baceoğlu ve saç [&hellip]

"Aday çok, adam yok"

Manken-şarkıcı Aysu Baceoğlu, Afyonkarahisar’da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Aysu Baceoğlu, bir eş adayı olup olmadığı sorulduğunda “Aday çok, adam yok” karşılığını verdi

Afyonkarahisar’da Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan ve toplam 500 bin liraya mâl olan Mrs Bella Güzellik Merkezi, törenle hizmete açıldı. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile manken-şarkıcı Aysu Baceoğlu ve saç ustası Adnan Serter de katıldı.
Açılış nedeniyle dua eden Aysu Baceoğlu, güzellik merkezindeki çocuk odasını gezdikten sonra “Ben de bir tane yaparsam buraya getiririm” dedi. Basın mensuplarının “Aday var mı” sorusuna “Bu kadar güzel bir kadınım, ama henüz kimse yok. Aday çok, adam yok” karşılığını verdi.
Siyah elbisesiyle dikkat çeken Baceoğlu, güzellik merkezinde saçını yaptırmasının ardından saçına gelin duvağı taktırdı. “Duvağımı da taktırdım, bir adam bekliyorum” diye espri yapan Baceoğlu, güzellik merkezinin önündeki vatandaşları da şarkılarıyla coşturdu.
Afyonkarahisar’a ilk kez geldiğini belirten Baceoğlu, “Termalde kaldım. Çamur banyosundan masajlara kadar her şey süper” diye konuştu. Baceoğlu, açılıştan önce Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la da bir süre sohbet etti. (Kocatepe)

15 personelle kaliteli hizmet
Mrs Bella Güzellik Merkezi’nin ortakları Demet Toprak ile Deniz Diril. Güzellik merkezi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Demet Toprak, “Sektörün profesyonellerinden oluşan 15 kişilik ekibimiz, hem kendi alanlarında uzman, hem de güler yüzlülüğü ile misafirlerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedeflemektedir. Misafirlerine Saç kesimi ve Bakımı, Cilt Bakımı, Manikür, Pedikür Masaj hizmetini kalite ve profesyonellik çerçevesinde sunmayı hedeflemekte olan Mrs Bella, Türkiye’nin ve Afyon’un En hızlı gelişen sektörlerinden biri olan bu alanda sizler ile birlikte katkı sağlamayı ve daima Müşteri Memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi hedeflemektedir. İleri teknolojiye sahip ekipmanlar ve son trendleri sizin adınıza takip edebilmek, hijyenik bir ortamda en kaliteli hizmeti verebilmek ve Mrs. Bella farkını yaşatabilmek için hizmetinizdeyiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme