• Haberler
  • Genel
  • Aday adayları birlik-beraberlik içinde – Kocatepe Gazetesi

Aday adayları birlik-beraberlik içinde – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili aday adayları, basın toplantılarıyla ülke gündemine ilişkin görüşlerini açıklamaya devam ediyor. Ramazan Yavuz Deveci ile Havvana Gencer de MHP İl Binası’nda ardı ardına açıklama yaparak hükümeti eleştirdiler 12 Haziran Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili listesine girebilmek için yoğun çaba sarf eden aday adayları. MHP İl Binası’nda ardı ardına yaptıkları açıklamalarla [&hellip]

Aday adayları birlik-beraberlik içinde

Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili aday adayları, basın toplantılarıyla ülke gündemine ilişkin görüşlerini açıklamaya devam ediyor. Ramazan Yavuz Deveci ile Havvana Gencer de MHP İl Binası’nda ardı ardına açıklama yaparak hükümeti eleştirdiler

12 Haziran Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili listesine girebilmek için yoğun çaba sarf eden aday adayları. MHP İl Binası’nda ardı ardına yaptıkları açıklamalarla hükümete yükleniyor. Açıklamalarda, diğer aday adayları da hazır bulunurken parti içindeki birlik de gözler önüne seriliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde dün de milletvekili aday adaylarının basın toplantısı heyecanı yaşandı. Ramazan Yavuz Deveci ile Havvana Gencer, milletvekili aday adaylıklarını açıklayarak düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.
“Yol yapacağız,
yolsuzluk
yapmayacağız”
İlk açıklamayı yapan Ramazan Yavuz Deveci, Ülkücü Hareket’in hedefinin Türk milletini başkaları tarafından sömürülmekten, başkalarının pazarı olmaktan kurtarmak olduğunu söyledi. Deveci, “Hedef, yoksulluğu ve yolsuzluğu yok etmek, bilgsizliği yok etmektir. Yol da yapacağız ama yolsuzluk yapmayacağız. Hedef, adalet üzere hareket etmektir.Adalet üzere olmaktan ayrılırsanız geriye ayrılmadığınız ne kalır ki?” dedi.
Deveci, destek çağrısı yaptı
Afyonkarahisarlılardan da destek isteyen Deveci, “Kurtuluş Savaşımızın geçtiği, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu toprakların insanı olan siz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin bu kutlu seslenişe destek olacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
“Kadınlara karşı işlenen suç arttı”
MHP İl Binası’ndaki ikinci açıklamayı ise Havvana Gencer yaptı. Gencer, AK Parti döneminde yaşanan olayları hatırlatarak “Bu dönemde ülkemizin ve milletimizin temel değerleriyle oynanmış, açılım aldatmacalarıyla teröristler adeta kahramanlaştırılmıştır. Kadınlara karşı işlenen suçlarda yüzde 1400 artış olmuş, bankacılık sektörü ve borsa yabancılaşmıştır” ifadelerini kullandı.
Eğitim ve kadınlarınsorunları çözülecek
Gencer, şöyle devam etti:
“Eğitimci bir kadın olarak öncelikle kadın, eğitim problemleri ve işsizlik olmak üzere milletimizin içinde bulunduğu tüm bu probleklere çözüm üretmek amacıyla 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem milletvekili seçimlerinde MHP’den aday adayı oldum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme