• Haberler
  • Genel
  • Adalya Tesisi, alışveriş merkeziyle büyüyecek

Adalya Tesisi, alışveriş merkeziyle büyüyecek

Adalya Dinlenme Tesisi’nin 2014’ün Mayıs ayında açılacak alışveriş merkeziyle büyüyeceği belirtildi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalya Dinlenme Tesisi’ni ziyaret etti. Adalya Dinlenme Tesisi İşletme Müdürü Faruk Tan tarafından karşılanan, Vali Balkanlıoğlu'na ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İGM Başkanı Salih Sel ve il müdürleri eşlik ettiler.Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekilere bilgiler veren İşletme Müdürü Faruk [&hellip]

Adalya Tesisi, alışveriş merkeziyle büyüyecek

Adalya Dinlenme Tesisi’nin 2014’ün Mayıs ayında açılacak alışveriş merkeziyle büyüyeceği belirtildi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalya Dinlenme Tesisi’ni ziyaret etti. Adalya Dinlenme Tesisi İşletme Müdürü Faruk Tan tarafından karşılanan, Vali Balkanlıoğlu’na ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İGM Başkanı Salih Sel ve il müdürleri eşlik ettiler.
Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekilere bilgiler veren İşletme Müdürü Faruk Tan, tesislerinde Afyonkarahisar’a özgü lezzetlerin bulunduğunu ifade etti. Sandıklı’da hizmet veren Adalya Dinlenme Tesisi’nde incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren, işletme müdürü Faruk Tan yeni binasıyla hizmetine devam eden tesiste sucuk, lokum, kaymak, ekmek kadayıfı ile et ve et ürünlerinin steril ortamlarda, güvenilir olarak en güzel şekilde üretildiğini söyledi.
9 BİN METREKARE OLACAK
Yaklaşık dört ay önce yeni binalarına geçtiklerini belirten Adalya Dinlenme Tesisi İşletme Müdürü Faruk Tan, şu anda içerisinde bulunan çocuk eğlence alanı, kitap satış bölümü ve yöresel marketi ile 6 bin metrekarelik alanla hizmet verdiklerini ve tahminen 2014 Mayıs ayında alış veriş merkezinin de tamamlanmasıyla toplamda 9 bin metrekarelik alanla tesise gelecek olan misafirle en güzel şekilde hizmet vereceklerini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme