• Haberler
  • Genel
  • Adaletli ve vatandaş merkezli belediyecilik gelecek

Adaletli ve vatandaş merkezli belediyecilik gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, adaletli ve vatandaş merkezli hizmet sözü verdi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, vatandaşların dertlerini dinleyen, sorunlarını çözen bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceklerini söyledi. Çetinkaya, Çetinkaya Gümüşkent'te vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, yoldan, imara kadar birçok sıkıntının 1 Nisan [&hellip]

Adaletli ve vatandaş merkezli belediyecilik gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, adaletli ve vatandaş merkezli hizmet sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, vatandaşların dertlerini dinleyen, sorunlarını çözen bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceklerini söyledi. Çetinkaya, Çetinkaya Gümüşkent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, yoldan, imara kadar birçok sıkıntının 1 Nisan günü mazbatayı aldıktan sonra çözüleceğini söyledi.
SIRÇA SARAYLARDAN GELMEDİK
MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya imarda adaletsizlik yaşandığını, bu adetletsizliği ise belediyeyi kazandığı takdirde projelerini uygulayarak gidereceğini söyledi.
Kendisinin sırça saraylardan gelmediğinin vurgusunu yapan Çetinkaya, “Ben sizin içinizden biriyim. Dışarıdan sizi gören değil içeriden sizinle yaşayan bir vatandaşım. Ben de bu sıkıntıları görüyorum ama Allah’ım nasip eder, sizler de teveccüh gösterirseniz 1 Nisan günü Afyonkarahisar için dönüşüm olacak, sizler için yeni bir başlangıç olacak” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENİYOR
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya “Vatandaşlarımız görüyor, Allah’ın izniyle bize de bu konuda güveniyorlar. Allah nasip ederse, 1 Nisan’dan itibaren biz bunun önüne geçeceğiz, su faturalarında yaklaşık yüzde 50’lik bir indirime gideceğiz. Bunun sözünü de sizlerin huzurunda tekrar veriyorum” diye konuştu.
CEPTEN DAHA ÇOK PARA ÇIKIYOR
Vatandaşın en büyük sıkıntılarından birisinin su faturalarındaki pahalılık olduğunu kaydeden Çetinkaya, 1 Nisan’dan sonra vatandaşlara yük olan faturalarda yüzde 50’lik indirim uygulayacaklarını söyledi. Çetinkaya projesini şöyle anlattı:
“İlimizde su metreküp fiyatlarına 5 yılda zam yapılmamakla birlikte katı atık ve sıvı atık giderlerinin artışı totalde üç katı bulmuştur. Yani vatandaşımızın cebinden 5 yıl öncesine göre 3 kat fazla para çıkmaktadır. 50 yıllık su sorununun çözüldüğü iddia edilen ilimizde söz konusu kalemlerde yarı yarıya indirim öngörmekteyiz” ifadelerini kullandı.
AFYONKARAHİSAR’I EL ELE YÖNETECEĞİZ
Vatandaştan gelen şikâyetleri temel alarak böyle bir proje hazırlandığını kaydeden Çetinkaya, “Biz projelerimizi vatandaş odaklı hazırladık. Vatandaşlarımıza sorduk sizler ne isterdiniz. Nasıl yapmalıyız? Bu nedenle biz Afyonkarahisarımızı vatandaşlarımızla el ele yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme