• Haberler
  • Siyaset
  • 'Adalet ve huzurun tesis edildiği bir Türkiye'de bayram yaşamayı diliyorum'

'Adalet ve huzurun tesis edildiği bir Türkiye'de bayram yaşamayı diliyorum'

Bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.'BAYRAMLAR KÜSLÜKLERİN BİTTİĞİ GÜN'Afyonkarahisarlıların Kurban Bayramı'nı kutlayan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan, 'Bayram demek barış demek, kavgaların küslüklerin bittiği gün demek, mutluluk demek. Artık ben [&hellip]

Bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.
“BAYRAMLAR
 KÜSLÜKLERİN BİTTİĞİ GÜN”
Afyonkarahisarlıların Kurban Bayramı’nı kutlayan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan, “Bayram demek barış demek, kavgaların küslüklerin bittiği gün demek, mutluluk demek. Artık ben halkımızın huzurlu günleri hak ettiğini düşünüyorum. İnşallah Kurban Bayramı ile birlikte ülkemiz insanlarımız hak ettiği yere gelir. Mutluluğa ve huzura kavuşur. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.
“BAYRAMLARI BAYRAM TADINDA YAŞAMAYI DİLİYORUM”
Türkiye’de bayramların bayram tadında yaşanmasını dileyen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “Bayramlar birlik beraberliğe, toplumsal dayanışmaya vesile olan günlerdir. Bu bağlamda ben Türkiye’de yoksulluğun son bulduğu, gelir dağılımında eşitliğin sağlandığı, gerçek anlamda ekonomik sıkıntıların sona erdiği halkın artık yoksullaşmadığı, ülkenin güzel günler gördüğü bir dönemde, Cumhuriyet’in ışığında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyerek bayramları bayram gibi geçirmeyi diliyorum. Bugünlerde özellikle ekonomik sıkıntılar yüzünden çocuğuna bayram harçlığı veremeyenler bayramlık alamayanları özellikle bu bayramda unutmamayı, yoksullara yardım etmeyi, birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamayı diliyorum. Bundan sonra; sağlıkla mutlulukla, adalet ve huzurun tesis edildiği bir Türkiye’de bayramları bayram tadında yaşamayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme