Adalet Sen Zafer Şubesi'nin kurucu yönetimi seçildi

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinden oluşan Adalet Sen Zafer Şubesi birinci olağan seçimine tek liste olarak katılan Başkan adayı Arzu Budan ve ekibi 98 geçerli oy alarak göreve seçildi. Sandıktan 7 geçersiz oy çıktı Adalet Sen Zafer Şubesi 1. olağan seçimli genel kurul toplantısı dün Afyonkarahisar Adliyesi Baro bölümünde gerçekleştirildi. 'ADALET SEN BÜYÜK BİR AİLE' [&hellip]

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinden oluşan Adalet Sen Zafer Şubesi birinci olağan seçimine tek liste olarak katılan Başkan adayı Arzu Budan ve ekibi 98 geçerli oy alarak göreve seçildi. Sandıktan 7 geçersiz oy çıktı

Haber

Adalet Sen Zafer Şubesi 1. olağan seçimli genel kurul toplantısı dün Afyonkarahisar Adliyesi Baro bölümünde gerçekleştirildi.
“ADALET SEN BÜYÜK BİR AİLE”
Genel kurul divanı; Çağrı Ünalmaz, Suat Bostan ve Şemsi Köroğlu’ndan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açış konuşmasını Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger yaptı. Adalet Sen’in şubeleriyle, il başkanlıkları ve temsilcilikleriyle büyük bir aile olduğunu belirten Dülger, “Zafer Şubemizin bileşenleri Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya illerimizin değerli il başkanları ve temsilcileri ile yargı çalışanlarımızın istek, gayret ve emekleri, şubeleşmenin önemi konusunda yönetim anlayışımız ve fedakârlığını esirgemeyen teşkilatımızın birçok gönüllüleri ile birlikteyiz. Yine bir şubemizin seçimini sizlerle birlikte yapmaktan mutluluk, onur ve gurur duyuyoruz. Sendikaların güçlü bir şekilde varlıklarını sürdürebilmeleri için örgütlenme çalışmalarına aralıksız devam etmeleri gerekiyor.” dedi.
“ZAFER ŞUBEMİZDE BAŞARILARA İMZA ATACAK”
Niyaz Dülger, geçen yıl Ağustos ayında 5 bin 500 civarı olan üye sayılarını, Şube Başkanları, İl Başkanları ve temsilcilerle birlikte zorlukları aşarak 18 bine çıkarmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dülger, “Zafer Şubemizin de, seçilerek iş başına gelecek başkanlarımızın yönetiminde genel anlamda yakaladığımız ivmeyi aynı hızla sürdüreceğine ve daha büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Bu anlamda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Zafer Şubemizin olağan genel kurulun sendikamıza ve tüm yargı çalışanlarımıza hayırlı olmasını diler. Seçilecek şube yönetimini şimdiden tebrik ederim.” diye konuştu.
“ADALET SEN ZAFER ŞUBESİ ÜÇ İLİ KAPSIYOR”
Adalet Sen Zafer Şube Başkanı Arzu Budan, “Adalet Senli ol adalet seninle olsun” diyerek çıktıkları yolda Afyonkarahisar-Uşak, Kütahya illerinden oluşan Zafer Şubesini kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Budan, “Mutluluğumuza şahit olmak adına buraya kadar gelen herkese şahsım ve kurucular kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki yola Ankara-Afyonkarahisar-Uşak olarak çıkmıştık. Ankara Şube Başkanım Sayın Çağrı Ünalmaz bu yolculuğumuz sırasında her daim desteğini bizden esirgemedi. Şimdi ondan öğrendiklerimizi uygulama vakti geldi. Huzurunuzda Ankara Şube Başkanım Çağrı Ünalmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bir teşekkürümde Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Rüstem Uşaklı’ya gelsin. Belki bu yolda birlikte yürümeye başlamadık, yolda yürürken denk geldik. Ama iyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki sizi tanımışım Başkanım. Üzerimizde emeğiniz çoktur. Bize güvendiğiniz, inandığınız için şahsım ve kurucular kurulu adına size çok teşekkür ediyorum. Zaferin kazanıldığı bu topraklarda Zafer Şubesi 1. olağan genel kuruluna katılarak bu mutluluğumuza şahitlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Katılımınız bizleri onurlandırdı. Seçimlerin ve sonuçlarının sendikamıza hayırlı olmasını dileyerek konuşmamı sonlandırıyorum. Var olsun Adalet Sen var olsun Zafer Şubemiz.” diye konuştu.
“ADALET ZAFER SEN KURULARAK GÜZEL BİR ADIM ATILDI”
Genel kurul toplantısının son konuşmasını aslen Afyonkarahisarlı olduğu öğrenilen Adalet Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Rüstem Uşaklı yaptı. Uşaklı şunları söyledi: “2010 yılında bu yola çıkarken çok güzel bir rüya ile başladık. Afyon’da İbrahim bve eşi Sevgi hanımla birlikte kalem kalem, ilçe ilçe, adliye adliye dolaşarak sendikamızı anlatıp bu yolda destek beklemeye başladık. O gün bir hayal kurduk. Biz büyüyeceğiz ve Afyon Zafer Şubesini kuracağız dedik. Bize ve bizden sonrakilerede nasip olmadı. Ama bugün inanın çok mutluyum. Arzu Budan Başkanımın önderliğinde, Murat Karagül Başkanım, Emine Gündüz Başkanım, Efrahim Kaygızısz Başkanım, Mustafa Erkan Başkanım, Muhammed Sarıkaya Başkanımla bugün çok güzel bir adım atıldı. Hayırlı olsun.”
ADALET ZAFER SEN YÖNETİMİ SEÇİLDİ
Arzu Budan’ın yönetim kurulu başkanlığında oluşan listeye seçim sandığından 98 oy çıktı. Budan’ın Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Efrahim Kaygısız, Murat Karagül, Muhammed Sarıkaya, Emine Gündüz, Ayhan Öztürk, Mustafa Erkan seçildi. Denetleme kurulu üyeliklerine; Serkan Gürsoy, Nebi Kasal, İbrahim Garipçin, Mehmet Tok, Akın Kozak seçildi. Disiplin kurulu üyeliklerine ise Furkan Akbuğa, Mehmet Nuri Tangül, Ayşe Kaygısız, Ramazan Sayar ve Osman Yılmaz seçildi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme