• Haberler
  • Genel
  • Adalet Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Baro’ya ziyaret

Adalet Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Baro’ya ziyaret

Adalet Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Tacettin Şeker ve Talip Karakuş, Afyonkarahisar Baro Başkanlığını ziyaret ettiler Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin, Baş Müfettiş Tacettin Şeker ve Baş Müfettiş Talip Karakuş’a görevinde başarılar diledi. Baş Müfettiş Tacettin Şeker ve Baş Müfettiş Talip Karakuş ise sıcak karşılamalarından dolayı Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin’e [&hellip]

Adalet Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Baro'ya ziyaret

Adalet Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Tacettin Şeker ve Talip Karakuş, Afyonkarahisar Baro Başkanlığını ziyaret ettiler

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin, Baş Müfettiş Tacettin Şeker ve Baş Müfettiş Talip Karakuş’a görevinde başarılar diledi.
Baş Müfettiş Tacettin Şeker ve Baş Müfettiş Talip Karakuş ise sıcak karşılamalarından dolayı Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin’e teşekkür ederken, Baro Başkanlığı görevi boyunca başarılı çalışmalarının devamını diledi. Öte yandan Afyonkarahisar İl Türk Telekom Müdürü Ahmet Ali Gedik ve İl Türk Telekom Hukuk Servisi Avukatı Abdullah Toğay’da Baro Başkanı Turgay Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme