Ada Tıp Sakarya çıkmaza giriyor

Sakarya gazetesi Adapazarı Akşam Haberleri'nden Abdullah Özden'in haberine göre, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Afyon Belediyespor'un rakipleri arasında yer alan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımının oyuncuları takımı terk etti. Haberin detaylarında ise oyuncuların ücretlerini alamadığı için gittikleri belirtildi. 'Takım Dağılıyor' başlığı ile verilen işte o haber:Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde hem ekonomik hem de sportif olarak zor [&hellip]

Sakarya gazetesi Adapazarı Akşam Haberleri’nden Abdullah Özden’in haberine göre, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Afyon Belediyespor’un rakipleri arasında yer alan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımının oyuncuları takımı terk etti. Haberin detaylarında ise oyuncuların ücretlerini alamadığı için gittikleri belirtildi. “Takım Dağılıyor” başlığı ile verilen işte o haber:
Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde hem ekonomik hem de sportif olarak zor günler geçiren Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol’da takım dağılma noktasına geldi. Tofaş maçının ardından hafta başında ödeme sözü verilmesine rağmen bir gelişme yaşanmayınca bir çok oyuncu Sakarya’yı terk etti.
ŞEHRİ TERK ETTİLER
Ligin 23. haftasında Cumartesi günü (bugün) kendi sahasında Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek olan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol’da kriz her geçen gün büyüyor. Paralarını alamayan ve kulüpte yetkili muhatap bulamayan sporcuların büyük bir bölümünün şehri terk ettiği öğrenildi. Kadrosunda Tevfik Akdamar, Alp Karahan ve 4 genç oyuncu kalan Sakarya’da, Edogi ve Eto’nun İstanbul’da olduğu, Welbekin’in İsrail’de haber beklediği gelen haberler arasında.
“HALA ŞANSIMIZ VAR”
Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol’da tecrübeli Koç Ozan Bulkaz, kulüpte muhatap alacak yönetici bulamadıklarını belirterek; Karşıyaka maçına da büyük olasılıkla antrenmansız çıkacağız. Ayrıca o gün kadroda kimlerin bulunacağını biz de bilmiyoruz. Oyuncular bana inandılar ve onları bir şekilde bugüne kadar tutmaya çalıştım ama artık benimde yüzüm, kendilerine söyleyecek bir lafım kalmadı. Hala ligde kalma şansımız var ancak birilerinin ortaya çıkıp durumu toparlaması gerekiyor. O birilerinin kim olduğunu ise biz de tahmin edemiyoruz. Gerçekten çok üzgünüm.” dedi.

Bakmadan Geçme