Acun Hala Nafaka Ödüyor Mu?

Ünlü Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eski eşi Şeyma Subaşı'na aylık 125 bin TL'lik nafaka ödemeye devam edip etmediği, merak edilerek sorgulanıyor. Peki, Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na nafaka ödemeye devam ediyor mu? Sizler için araştırdık.

Ünlü Medya patronu Acun Ilıcalı, iş dünyasındaki başarıları, arkadaşlıkları, serveti ve aşkları ile magazin basının en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Özel hayatını magazinden uzak yaşamayı tercih eden Acun Ilıca’lının özel hayatı merak ediliyor. Şeyma Subaşı ile yaşamış olduğu birliktelik ile uzun bir dönem konuşulan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ile olan bağlantıları halen araştırılıyor. Araştırılan konulardan bir tanesi ise; eski eşi Şeyma Subaşı’na halen nafaka ödemeye devam edip etmediği konusu.  İşte detaylar..

Acun Ilıcalı’nın 2009 yılında “Var Mısın Yok Musun” programında tanıştığı ve 9 yıl birliktelik yaşadığı Şeyma Subaşı ile aşkları bir dönem Türkiye’nin gündemini oturmuştu. Çiftin 2014 yılında “Melisa” adından kızları dünyaya gelmişti. O dönemler ikinci eşi Zeynep Yılmaz ile evli olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı birlikteliği bir kişi tarafından eleştirilmişti. 2017 yılında evlenen çift 1 yıllık evliliğin ardından çift ani bir 2018 yılında boşanmışlardı.

Haber

Eski eşi Şeyma Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay toplam 125 bin TL nakafa ödemesine karar verildi.

Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’nın velayetini almasının ve eski eşi Şeyma Subaşının yeni birlikteliklerinin ardından nafaka ödemeye devam edip etmediği binlerce kişi tarafından merak edilip, sorgulanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı’nın yapmış olduğu yeni düzenlemeye göre 3 yılın altındaki evliliklerde 5 yıl, 7 yılın altındaki evliliklerde 5 ile 10 yıl arasında nafaka verilmesi ön görülüyor.

Buna göre; Acun Ilıcalı ile 1 yıl evli kalan ve toplamda her ay 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, 2024 yılından itibaren nafaka alamaması ön görülüyor.

Bakmadan Geçme