• Haberler
  • Genel
  • AÇK’nın çehresi yenilendi – Kocatepe Gazetesi

AÇK’nın çehresi yenilendi – Kocatepe Gazetesi

Ali Çetinkaya Yerleşkesi’nde çevre düzenlemelerinin sonuna gelindi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Yerleşkesi'nde (AÇK) bir süredir devam eden altyapı ve çevre düzenlemeleri kapsamındaki çalışmaları AKÜ Yapı ve Teknik İşler Dairesi Başkanı Ömer Gürcan ve beraberindeki heyetle yerinde denetledi. Rektör Solak, ziyarette, AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Gürcan'dan [&hellip]

AÇK'nın çehresi yenilendi

Ali Çetinkaya Yerleşkesi’nde çevre
düzenlemelerinin sonuna gelindi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Yerleşkesi’nde (AÇK) bir süredir devam eden altyapı ve çevre düzenlemeleri kapsamındaki çalışmaları AKÜ Yapı ve Teknik İşler Dairesi Başkanı Ömer Gürcan ve beraberindeki heyetle yerinde denetledi. Rektör Solak, ziyarette, AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Gürcan’dan ve yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgiler aldı.
AÇK Yerleşkesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalar kapsamında, kampüsün tüm yollarının sıcak asfalt kaplanması, bina girişleri ve tören alanlarında renkli asfalt kaplama, peyzaj düzenlemeleri, kampüs drenaj sistemi, yürüyüş yolları ve engellilere yönelik düzenlemeler yer alırken, yüklenici firmanın AÇK çevre düzenlemeleri ve altyapı işlerinin ilk etabının 2016–2017 eğitim öğretim yılı başlangıcı olan 7 Eylül 2015 tarihinden önce tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağı, kalan kısmının ise Kasım 2015 döneminde tamamlanacağı belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme