AÇK Lisesi'nde ikinci etkinlik düzenlendi

Ali Çetinkaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde bu yıl ikinci Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi Kutlu Doğum Haftası'na özel olarak hazırlanan prorgamı Ali Çetinkaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Zehra Duran, Müdür Yardımcısı Hayrünisa Çürük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Yusuf Yıldız, Nimet Ardıç'ın ve öğretmen Mükerreme Arslan birlikte hazırladılar.Günün anlam ve [&hellip]

AÇK Lisesi’nde ikinci etkinlik düzenlendi

Ali Çetinkaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde bu yıl ikinci Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası’na özel olarak hazırlanan prorgamı; Ali Çetinkaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Zehra Duran, Müdür Yardımcısı Hayrünisa Çürük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Yusuf Yıldız, Nimet Ardıç’ın ve öğretmen Mükerreme Arslan birlikte hazırladılar.
Günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nimet Ardıç yaptı. Ardıç, kainatın Efendisi, özel ve güzel insan Hz. Muhammed’in (SAV) 1443. Kutlu Doğum gününü kutlamanın; O’nun unutulmadığının yegane göstergeleriden biri olduğunu söyledi. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiirlerin okunması ve ilahilerin sunumu ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme