Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açılışa özel “bedava dürüm” kapış kapış tüketildi

Erenler Mahallesi’nde 5 yıldan

Erenler Mahallesi’nde 5 yıldan fazla hizmet veren Kocatepe Dürümcüsü, Kadınana Caddesi’nde ikinci şubesini açtı. Kocatepe Dürümcüsü İşletmesi Ortaklarından Nurullah Kaya, “Afyonkarahisar’ınen büyük paket ağına sahip firmayız. 15 kurye,
3 araba, atvlerimiz var. Bunu da zaten Afyonkarahisar halkına sergileyeceğiz” dedi

 

Erenler Mahallesi’nde 5 yıldan fazladır hizmet veren Kocatepe Dürümcüsü, ikinci şubesini açtı. Yaklaşık 10 personelle Kadınana Caddesi’nde hizmete başlayan Kocatepe Dürümcüsü, ilk gün açılışa özel ücretsiz olarak halka dürüm ikramında bulundu. Kocatepe Dürümcüsü, ilerleyen günlerde Afyonkarahisar halkına özel kampanyalarla da hizmet verecek. Merkezden gelen talebi değerlendirdiklerini belirten Kocatepe Dürümcüsü İşletmesi Ortaklarından Hakan Özteke, “8 senedir bu tarz işletmelerde görev yapıyoruz. Erenler’de 5 yıldan fazladır hizmet veriyoruz. Çarşıdan da talep olduğunu gördük. Gerek aileler, öğrenciler, yerel halkımızdan gelen talepler üzerine merkeze de işletme açmaya karar verdik. Kadınana Caddesi üzerindeki işletmemizi aktif hale getirdik. Aile yerimiz var, öğrenciye hizmetlerimiz, paket servislerimiz var. Öğlen 11.00’de hizmete başlayan işletmemiz gece 23.30’a kadar çalışıyor. Belirli kotalarla semtlere, mahallelere servislerimiz yapılacak.” dedi.
“UŞAK’A KADAR GİTTİĞİMİZ PAKET SERVİSLERİMİZ OLDU”
16 senedir sektörde yer aldığını ifade eden Kocatepe Dürümcüsü İşletmesi Ortaklarından Nurullah Kaya, “Erenler bölgesinde kendi işletmemiz ile hizmete başladık. 2015 yılında başlangıcımızı yaptık. Merkezdeki arza karşılık vererek yeni işletmemizi açtık. Keşke daha önce açsaydık. Afyonkarahisar’ın her yerine, İhsaniye, Gazlıgöl, Oteller bölgesine birçok bölgeye paket servislerimiz var. Sınırları zorluyoruz, Uşak’a kadar gittiğimiz paket servislerimiz oldu. Erenler’deki şubemizden 15 kurye, 3 araba, atvlerimiz ile hizmet verdik, veriyoruz. Ekstra kuryelerimiz de var. Afyonkarahisar’da en büyük paket ağına sahip firma Kocatepe Dürümcüsü’dür, bunu herkes bilir. Bu konuda iddiamızı herkes biliyor, biz de çok iddialıyız. Burada da aynı şeyi sergileyeceğiz.” ifadesine yer verdi.
“HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYORUZ”
Gelen her müşteriye uygun fiyatlarla hizmet verdiklerini aktaran Kaya, “Fiyatlarımız diğer esnaflara göre yüksek fakat biz her bütçeye,öğrenciye öğlen servisinde kampanya yapıyoruz. Mesela öğrenci servisi 11.00-13.00 arasında.O esnada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine özel kampanyalarımız var. Halkımıza da gün içindeki diğer saatlerde zaten kampanyalı menülerimiz var.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti