Açılış 25 Kasım’da – Kocatepe Gazetesi

Zafer Havalimanı’nın açılışının Başbakan Erdoğan tarafından 25 Kasım’da yapılması netlik kazandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 25 Kasım 2012 günü başta Zafer Havalimanı olmak üzere yapımı tamamlanan pek çok tesisin açılışını yapacak.İlk olarak 1 Kasım tarihinde Zafer Bölgesel Havaalanı'nın açılışını yapmak üzere Afyonkarahisar'a gelmesi planlanan, ancak yabancı bir devlet başkanının ziyareti nedeniyle, ziyareti ertelenen Başbakan Recep [&hellip]

Açılış 25 Kasım'da

Zafer Havalimanı’nın açılışının Başbakan Erdoğan tarafından 25 Kasım’da yapılması netlik kazandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 25 Kasım 2012 günü başta Zafer Havalimanı olmak üzere yapımı tamamlanan pek çok tesisin açılışını yapacak.
İlk olarak 1 Kasım tarihinde Zafer Bölgesel Havaalanı’nın açılışını yapmak üzere Afyonkarahisar’a gelmesi planlanan, ancak yabancı bir devlet başkanının ziyareti nedeniyle, ziyareti ertelenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın programı netlik kazandı.
Zafer Havaalanı’nın temeli atılırken 30 Ağustos 2013’te açılacağı belirtilmiş, ardından yapılan konuşmalarda açılışın 29 Ekim 2012’de gerçekleştirileceği kaydedilmişti. 29 Ekim’de açılışın olmayacağı kesinleşince açlış için önce 2 Kasım, sonra da 15 Kasım tarihleri ilan edilmişti. Zafer Havaalanı’nın ihalesinde de benzer bir ertelenme süreci yaşanmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme