Açık Otopark için ihale yapıldı

Ambaryolu Açık Otoparkı ihalesi gerçekleştirildi. Açık artırma usulüyle yapılan ihalenin kesin sonucu ihale mevzuatına çerçevesinde, önümüzdeki günlerde duyurulacak Ambaryolu Açık Otoparkı ihalesi, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Güngör başkanlığındaki komisyonun gözetiminde gerçekleştirildi. Güngör, katılımcılara hitaben “Bu bir ekmek davası. Lütfen fiyatları başaramayacağınız düzeyde yükseltmeyin. Bir de lütfen vatandaşlara güleryüzlü ve tatlı dilli davranın. İhalemiz hayırlı olsun” [&hellip]

Açık Otopark için ihale yapıldı

Ambaryolu Açık Otoparkı ihalesi gerçekleştirildi. Açık artırma usulüyle yapılan ihalenin kesin sonucu ihale mevzuatına çerçevesinde, önümüzdeki günlerde duyurulacak

Ambaryolu Açık Otoparkı ihalesi, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Güngör başkanlığındaki komisyonun gözetiminde gerçekleştirildi.
Güngör, katılımcılara hitaben “Bu bir ekmek davası. Lütfen fiyatları başaramayacağınız düzeyde yükseltmeyin. Bir de lütfen vatandaşlara güleryüzlü ve tatlı dilli davranın. İhalemiz hayırlı olsun” diye konuştu.
Başlangıç fiyatı 80 bin lira olarak belirlenen açık artırmada en yüksek teklifi 155 bin lira ile Hakan Gültekin verdi. İhale ile ilgili kesin sonuç, ihale mevzuatı çerçevesinde, önümüzdeki günlerde açıklanacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme