• Haberler
  • Genel
  • Açba, ziyaretleri sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Açba, ziyaretleri sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkan Vekilleri Tuncay Keskin ve Semai Kaya ile bir araya geldi. Ziyarette mali müşavirlerin yaşadıkları güncel sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette, oda [&hellip]

Açba, ziyaretleri sürdürüyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkan Vekilleri Tuncay Keskin ve Semai Kaya ile bir araya geldi. Ziyarette mali müşavirlerin yaşadıkları güncel sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette, oda yönetim kurulu üyesi Mehmet Canbay, Açba’dan mesleki sorunlarla ilgili destek olmasını talep etti. Açba’da yeni yasama döneminde mali müşavirlerin sorunlarına ilişkin yasal düzenlemelerin yapılması adına çaba sarf edeceğini söyledi. Ziyarette Açba’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Emin Özbayat, H. Sait Evrenkaya, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ziya Coşkun Karadeniz ve Ali Karkı eşlik etti.
Açba, AK Partili gençlerle de bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dener’in de hazır bulunduğu gençlik toplantısında, seçim çalışmaları ve bundan sonra yapılacak programlar gözden geçirildi. Açba, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi anlattı. Açba, seçimi kazanmak için yapılan çalışmaların en önemli ayaklarından birisini gençlerin oluşturduğunu kaydetti.

Bakmadan Geçme