• Haberler
  • Genel
  • Açba, AB Uyum Komisyonu’nda – Kocatepe Gazetesi

Açba, AB Uyum Komisyonu’nda – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sandalye dağılımının belli olmasının ardından komisyonlara seçilen üyeler de kesinleşti. Buna göre kulislerde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak adı geçen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçildi. Afyonkarahisarlı milletvekilleri, Afyonkarahisar’ı TBMM İhtisas Komisyonları’nda da temsil edecek. Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Avrupa Birliği [&hellip]

Açba, AB Uyum Komisyonu'nda

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sandalye dağılımının belli olmasının ardından komisyonlara seçilen üyeler de kesinleşti. Buna göre kulislerde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak adı geçen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçildi.

Afyonkarahisarlı milletvekilleri, Afyonkarahisar’ı TBMM İhtisas Komisyonları’nda da temsil edecek. Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçildi. Açba’nın, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı’na getirileceği kulislerde sıkça vurgulanmıştı. AK Partili bir diğer Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise Dilekçe Komisyonu’nda görev aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise Kami İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’na seçildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme