Acar'dan sporculara ve ailelerine davet

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, eski Dinar Belediyesporlu ile yeni Dinarspor sporculara ve ailelerine verdiği davette yaptığı konuşmada geleceğin gençler olduğuna dikkat çekti. Gençlere seslenen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar 'Sizleri kutluyorum, iyi bir sezon geçirdiniz. Güreşçi gençlerimizi gönüllü olarak yetiştiren Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk hocalarımı gönülden kutluyorum. Yeni sezonda da iyi şeyler yapacağınıza [&hellip]

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, eski Dinar Belediyesporlu ile yeni Dinarspor sporculara ve ailelerine verdiği davette yaptığı konuşmada geleceğin gençler olduğuna dikkat çekti. Gençlere seslenen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar; “Sizleri kutluyorum, iyi bir sezon geçirdiniz. Güreşçi gençlerimizi gönüllü olarak yetiştiren Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk hocalarımı gönülden kutluyorum. Yeni sezonda da iyi şeyler yapacağınıza inanıyorum. Gelecek siz gençlerimizdedir. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.
İftar yemeği arkasında Başkan Acar güreş öğrencilerine hediye takdiminde bulundu. Gerçekleşen iftar programına eski Dinar Belediyesporlu oyuncular, yeni Dinarspor Yönetimi, eski yönetim kadrosu, futbolcular ve güreş öğrencileri ile aileleri katıldı.

Bakmadan Geçme