Acar'dan Özdemir'e tam destek – Kocatepe Gazetesi

Dinar'da 2018 yılı Ocak ayında yapılacak Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimi nedeniyle Oda Başkanı ve Başkan Adayı Burhan Özdemir, Saffet Acar'dan destek istedi. 6 yıldır başkanlık yaptığı odaya kendi binasını kazandırdığını belirten Özdemir 'Altı yıllık başkanlık süremiz içerisinde kendi oda binamızı kazandık. Sebzeciler Odası ve Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi binaları satıldı. Dinarımız da esnafımızın geleceği [&hellip]

Dinar’da 2018 yılı Ocak ayında yapılacak Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimi nedeniyle Oda Başkanı ve Başkan Adayı Burhan Özdemir, Saffet Acar’dan destek istedi. 6 yıldır başkanlık yaptığı odaya kendi binasını kazandırdığını belirten Özdemir; “Altı yıllık başkanlık süremiz içerisinde kendi oda binamızı kazandık. Sebzeciler Odası ve Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi binaları satıldı. Dinarımız da esnafımızın geleceği için başkanlığını yaptığımız odamız da, siyasi gruplaşma yapmadık ve tüm esnafımıza eşit davrandık. Ocak ayında yapılacak seçimde de esnafımızın teveccühü ile tekrar seçimi kazanırsak bu çizgide devam edeceğiz” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acar, seçimde Özdemir ve ekibinin yanında olarak tam destek vereceğini ifade etti.

Bakmadan Geçme