• Haberler
  • Spor
  • Acar'dan çocuklara hediyeler – Kocatepe Gazetesi

Acar'dan çocuklara hediyeler – Kocatepe Gazetesi

Dinar'da öğrencilere belediye tarafından verilen ücretsiz Yaz Spor Okulları'na Belediye Başkanı Saffet Acar ziyarette bulunarak çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu belirten Belediye Başkanı Saffet Acar, gençler için ne yapılsa az olduğunu söyledi. Spor yaparak öğrencilerin boş vakitlerini de sağlıklı bir şekilde geçirdiklerini kaydeden Başkan Acar, 'Spor disiplindir. Sizler hepiniz ayrı ayrı özelliği olan [&hellip]

Dinar’da öğrencilere belediye tarafından verilen ücretsiz Yaz Spor Okulları’na Belediye Başkanı Saffet Acar ziyarette bulunarak çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu belirten Belediye Başkanı Saffet Acar, gençler için ne yapılsa az olduğunu söyledi. Spor yaparak öğrencilerin boş vakitlerini de sağlıklı bir şekilde geçirdiklerini kaydeden Başkan Acar, “Spor disiplindir. Sizler hepiniz ayrı ayrı özelliği olan sporcularsınız. Dolayısıyla burada bulunduğunuz için ailelerinizi de kutluyorum. Sizleri burada en iyi şekilde hocalarımız eğitiyorlar. Başarılı bir yaz spor okulu sezonu geçirdik. Yeni yılda yeniden buluşmak dileğiyle” dedi.
Başkan Acar’ın konuşmasından sonra, 7-14 yaş arası Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Yüzme ve Halk Oyunları kursu alan 500 öğrenciye tişört ve şapka dağıtıldı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme