Acar, Şeref Üyesi oldu – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Türk Ocakları Dinar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti. Toplantıda Acar’a Türk Ocakları Şeref Üyesi belgesi takdim edildi.Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı kısa konuşmada, 'Dinar Türk Ocakları'nın çalışmalarını yakından takip ediyorum, ilçemiz adına yapılan her güzel şeye omuz vermeyi kendime görev biliyorum. Asırlık bir kültür ocağı olan Türk [&hellip]

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Türk Ocakları Dinar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti. Toplantıda Acar’a Türk Ocakları Şeref Üyesi belgesi takdim edildi.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı kısa konuşmada, “Dinar Türk Ocakları’nın çalışmalarını yakından takip ediyorum, ilçemiz adına yapılan her güzel şeye omuz vermeyi kendime görev biliyorum. Asırlık bir kültür ocağı olan Türk Ocakları’nın Dinar Şubesine de bu anlamda desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Dinar Türk Ocakları Şubesi Yönetim ve Üyelerinin kadirbilirliklerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin güzel etkinliklerinizin artarak devam etmesini yürekten istiyor, sileri kutluyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm üyelerinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme