Acar: Pişman değilim – Kocatepe Gazetesi

MHP Dinar eski İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından açıklama yaptı.Dinar ilçesinde 23 yıldır MHP’nin ilçe başkanlığı gö-revini yürüttüğünü belirten İbrahim Acar, görev süresinde dört yerel seçim gerçekleştiğini, bu seçimlerin üçünde ekip çalışması ile oylarını artırdıklarını kaydetti.Acar şöyle konuştu: “Dört yerel seçimin üçünde oyumuzu artırarak MHP’yi ilçemizde iktidar yaptık. Geçtiğimiz [&hellip]

MHP Dinar eski İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından açıklama yaptı.
Dinar ilçesinde 23 yıldır MHP’nin ilçe başkanlığı gö-revini yürüttüğünü belirten İbrahim Acar, görev süresinde dört yerel seçim gerçekleştiğini, bu seçimlerin üçünde ekip çalışması ile oylarını artırdıklarını kaydetti.
Acar şöyle konuştu: “Dört yerel seçimin üçünde oyumuzu artırarak MHP’yi ilçemizde iktidar yaptık. Geçtiğimiz hafta içerisinde Meral Akşener ilçemizi ziyaret etti. Bizde ekibimizle birlikte Sayın Akşener’i karşıladık. Fakat bu karşılama birilerini rahatsız etmiş olmalı. MHP Dinar ilçe teşkilatında görev alan tüm arkadaşlarımızla istişare yaptık. Hepsi değişim istiyor. Bizde görevimizi yerine getirerek karşılama yaptık. Bu sebepten ilçe teşkilatını kapattılar. Fakat  hepimiz üzgünüz. Allah’ın izniyle bu görevden almalar hızımızı kesemeyecektir. Devlet Bahçeli ağabeyimle muhabbetimi beni tanıyanlar bilir. Kendisi ile abi kardeş ilişkisindeyiz. Fakat Devlet ağabeyimizi birileri gerçeklerden uzak tutarak, yanlış bilgilendirme yapıyorlar. Teşkilatlar kapatılıyor. Bu bir kutlu doğum sancısıdır. Herkes yeri zamanı geldiğinde hesap soracaktır. Yaptığımız karşılamadan dolayı pişman değiliz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme