Acar, birim amirleri ile bir araya geldi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye birim amirleri ile göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmalar konusunda, başkanlık makamında değerlendirme toplantısı yaptı Birimler hakkında amirlerden bilgi alan Acar, ülkede, belediyelerin ve özel sektörün yapmış olduğu fuar, seminer, festival etkinliklerine, birim amirlerinin personeliyle birlikte katılmalarını istedi. Belediyenin teknolojiye en iyi şekilde ayak uydurması, teknik ve mekanik yolda [&hellip]

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye birim amirleri ile göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmalar konusunda, başkanlık makamında değerlendirme toplantısı yaptı

Birimler hakkında amirlerden bilgi alan Acar, ülkede, belediyelerin ve özel sektörün yapmış olduğu fuar, seminer, festival etkinliklerine, birim amirlerinin personeliyle birlikte katılmalarını istedi.
Belediyenin teknolojiye en iyi şekilde ayak uydurması, teknik ve mekanik yolda ilerleme açısından, tanışma ve iletişim sağlanması, insana en iyi şekilde yatırım yapılması ve bu faaliyetler için proje kabul edeceğini ve destekleyeceğini açıkladı.
Birim amirlerinden birimleri hakkında bilgiler ve öneriler alan Acar, Dinar’ın merkez ilçe konumunda olması sebebiyle, diğer belediye başkanları tarafından örnek alındığını, Belediye bandosunun on yıl sonra yeniden kurularak çevre Belediye ve kurumlar tarafından takdir topladığını belirtti.Acar, ayrıca Suçıkan personelinin özverili çalışmasından da son derece memnun kaldığını belirterek çalışmalarının bu doğrultuda devam etmesini istedi. Birim amirlerine, olağanüstü bir olay olmadığı sürece Pazar mesailerinin kaldırılması, personeline yakın davranmaları ve çalışanları hakkında her şeyi bilmeleri, personelin yıllık izin almadan önce birim amirlerinin önceden haberdar olmasını isteyen Acar, ”İkramiyeleri gününden önce ödeyen bir Belediye olduk ve bu istikamette gideceğiz” dedi.
Acar, Dinar Belediyesi web sitesine gelen soruların, yetkili amirler tarafından takip edilip, soruların cevaplandırılması için de izin verdi. (AA)

Bakmadan Geçme