• Haberler
  • Genel
  • AÇAL'ın kızları da kazandı – Kocatepe Gazetesi

AÇAL'ın kızları da kazandı – Kocatepe Gazetesi

Basketbol Erkekler dalında başarılı olan Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) Kızlar dalında da başarılı bir performans gösterdi. Rakibi Kamil Miras Anadolu Lisesi'ni 73-30'luk skorla mağlup eden AÇAL başarısını sürdürmekte kararlı gözüküyor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri Okul Sporları Basketbol Turnuvası Kızlar müsabakalarında Ali Çağlar [&hellip]

AÇAL’ın kızları da kazandı

Basketbol Erkekler dalında başarılı olan Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) Kızlar dalında da başarılı bir performans gösterdi. Rakibi Kamil Miras Anadolu Lisesi’ni 73-30’luk skorla mağlup eden AÇAL başarısını sürdürmekte kararlı gözüküyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Okul Sporları Basketbol Turnuvası Kızlar müsabakalarında Ali Çağlar Anadolu Lisesi ile Kamil Miras Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan AÇAL 73-30’luk skorla farklı galibiyet elde etti.
Maçın ilk periyoduna hızlı başlayan AÇAL oldu. İlk çeyrekte 21 sayı kaydeden AÇAL’a karşılık Kamil Miras 2 sayı ile cevap verebildi. İkinci periyotta hızlanan Kamil Miras Anadolu Lisesi 9 sayı buldu ve periyot sonunda sayısını 11’e yükseltti. AÇAL ise 11 sayı daha bularak skoru 33-11’e taşıdı.
İlk yarıyı 33-11’lik avantajla kapayan AÇAL ikinci yarıya üstün başladı.
Üçüncü çeyrekte 5 sayı bulabilen Kamil Miras’a, AÇAL 22 sayı ile cevap verdi ve üçüncü çeyrek 55-17’lik skorla tamamlandı.
Farkı iyiden iyiye artıran AÇAL son periyotta bulduğu sayılarla arayı açtı. 73-30’luk skorla AÇAL maçı kazanarak güzel bir performans sergiledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Ali Çağlar Anadolu Lisesi: Antrenör Güvenç Güven
Aslı Helvacıoğlu, Beyza Efe, Beyza Savruk, Burcu Efe, Cahide Koç, Cansunur Emeksiz, Ceren Güner Güneş, Güneş Kızılarslan, Medine Sıla Ateş ve Şimal Nur Yüksel.
Kamil Miras Anadolu Lisesi: Antrenör Aysel Arıtığ
Ayşenur Erdem, Berna Aksoy, Elif Yeşilçayır, Elif Esin Hurma, İclal Şahiner, İpek Öner, Nursena Okumuş.

Bakmadan Geçme