• Haberler
  • Genel
  • AÇAL, Çay'ı mağlup etti – Kocatepe Gazetesi

AÇAL, Çay'ı mağlup etti – Kocatepe Gazetesi

Liseler arası Basketbol müsabakalarında Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) ve Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan AÇAL sahadan 50-21'lik farklı skorla galip ayrıldı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Etiğim Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü Okul Sporları Basketbol müsabakalarında Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) ve Çay Şehit [&hellip]

AÇAL, Çay’ı mağlup etti

Liseler arası Basketbol müsabakalarında
Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) ve Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan AÇAL sahadan 50-21’lik farklı skorla galip ayrıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Etiğim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü Okul Sporları Basketbol müsabakalarında Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) ve Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Müsabakada baştan sona üstünlüğü elinde tutan AÇAL 50-21’lik skorla sahadan üstün ayrılmayı başardı.
İlk periyodun başında oyuna hızlı başlayan AÇAL, ilk sayıların arka arkaya kaydetti. Bu periyotta Çay Lisesi AÇAL’a yakın sayı üretmek için bir hayli zorlandı. Hücumda etkili olmaya çalışan Çay Lisesi 10 sayı bulabildi. İlk periyodu 13-10’la AÇAL önde tamamladı.
İkinci periyotta oyunda ağırlığını artıran AÇAL 15 sayı kaydetmeyi başardı. Çay Lisesi ise 8 dakikada 4 sayı bularak 14 sayıya ulaştı. İkinci yarıya AÇAL 28-14’lük skorla üstün başladı. Üçüncü periyotta farkı açmaya başlayan AÇAL maçın sonunda 21-50’lik skorla rakibine 29 sayı fark atarak karşılaşmayı kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme