• Haberler
  • Genel
  • Aboneler, doğalgaz ile bilgiye hızlı ulaşacak

Aboneler, doğalgaz ile bilgiye hızlı ulaşacak

AKSA Doğalgaz Afyonkarahisar Bölge Müdürü Murat Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde yeni bir çağrı merkezini hizmete soktuklarını söyledi. Ceran, '4444187 numaralı hat ile birlikte doğalgaz işlemleri ile ilgili her konu öğrenilebilecek' dedi AKSA Doğalgaz Afyonkarahisar Bölge Müdürü Murat Ceran, Çakmak Marble Otel'de basın toplantısı düzenledi. Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde hizmete soktukları yeni telefon hattını [&hellip]

Aboneler, doğalgaz ile bilgiye hızlı ulaşacak

AKSA Doğalgaz Afyonkarahisar Bölge Müdürü Murat Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde yeni bir çağrı merkezini hizmete soktuklarını söyledi. Ceran, “4444187 numaralı hat ile birlikte doğalgaz işlemleri ile ilgili her konu öğrenilebilecek” dedi

AKSA Doğalgaz Afyonkarahisar Bölge Müdürü Murat Ceran, Çakmak Marble Otel’de basın toplantısı düzenledi. Ceran, şirket olarak Türkiye genelinde hizmete soktukları yeni telefon hattını tanıttı. Ceran, “Abonelerimiz, Türkiye’nin her yerinden yapacakları talep ve şikayette 4444187 numaralı çağrı merkezi numarasıyla hizmet alabilecekler. Bu hat aranmak suretiyle, abonelik ve sözleşme bilgileri, fatura, borç ve ödeme bilgileri, proje onay bilgileri, gaz açım randevu bilgisi, sayaç okuma günü bilgisi gibi bilgiler verilecek” dedi.
ACİL DURUMLARDA
187 HATTI
Ceran, vatandaşların 187 Acil Doğalgaz Hattı’nı sadece acil durumlarda aramasını isteyerek “
Bugüne kadar 187 Doğalgaz Acil Hattımız mevcut. Çağrı merkezini tek bir aşamada birleştirme projesi hazırladık ve hizmete sunduk. 187 hattımız aktif. Bu hattın acil durumlarda aranmasını rica ediyoruz. 4444187 hattımız şehiriçi arama ücretiyle ücretlendiriliyor. 3-4 sene öncesine kadar ekstra bir ücret alınıyordu. Şimdi Heryöne tarifelerinden yararlanabiliniyor” ifadelerini kulandı.
HAVA KİRLİLİĞİNİN
ÖNÜNE GEÇİLMELİ
Ceran, kentteki hava kirliliğinin önüne geçilmesi için karar alan yerel yöneticilere de teşekkür etti. Ceran, “30 binin üzerinde bir aboneye sahibiz. Afyon merkezde soluduğumuz hava en kötü havalar sıralamasında yer almakta. Bu konuda bir tek sorumlu aramamak lazım. Biz 51 bin konutun önüne doğalgaz getirmiş durumdayız. 33 bin abone, doğalgaza geçti. Başta Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız öncülüğünde radikal kararlar alınmasını tek çözüm olarak görüyoruz. Amacımız tüm Afyon’da temiz yakıtın kullanılması. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız bu konuda çok duruyorlar” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

DOĞALGAZ YATIRIMI DEVAM EDECEK

Ceran, Afyonkarahisar’da 30 bin aboneye ulaştıklarını, yatırım programlarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydetti. Ceran, “Bu yıl 10 kilometre dolaylarında bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yılın da planlamasını yaptık” dedi.

Bakmadan Geçme