Abdurrahim Mısri yine namağlup şampiyon

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlendiği Okul Sporları devam ediyor. Basketbol Küçük Kızlar müsabakaları final maçıyla tamamlandı. Müsabakaların finalinde Abdurrahim Misri Ortaokulu ile Şemsettin Karahisari Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar büyük bir özveri ile savunma taktiğini başarı ile yerine getiren Abdurrahim Misri Ortaokulu, rakibine 5 sayı [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlendiği Okul Sporları devam ediyor. Basketbol Küçük Kızlar müsabakaları final maçıyla tamamlandı. Müsabakaların finalinde Abdurrahim Misri Ortaokulu ile Şemsettin Karahisari Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar büyük bir özveri ile savunma taktiğini başarı ile yerine getiren Abdurrahim Misri Ortaokulu, rakibine 5 sayı imkanı verdi. Maçın başından sonuna kadar 5 sayı bulan Şemsettin Karahisari Ortaokulu turnuvayı ikinci tamamladı. Final maçını 44-5 kazanan Abdurrahim Misri Ortaokulu Afyonkarahisar şampiyonu olmayı bildi.
11 okulla yapılan müsabakalarda Abdurrahim Misri Ortaokulu 4’lü grupta mücadele ederek gruptan namağlup çıktı. Yarı Final’de Emirdağ Gömü Ortaokulu ile karşılaşan Abdurrahim Misri Ortaokulu, rakibini 55-25 mağlup ederek finale yükseldi. Final’de de Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile karşılaşan Abdurrahim Misri Ortaokulu, Final maçını 44-5 kazandı. Final maçını kazanan Abdurrahim Misri Ortaokulu ikinci kez namağlup şampiyonluğa ulaştı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Özel Haberi

Bakmadan Geçme