• Haberler
  • Genel
  • 'AB'den, ABD'den icazet almadan iktidar olacağız'

'AB'den, ABD'den icazet almadan iktidar olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çakmak Marble Otel'de düzenlenen toplantısında, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Yılmaz, Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri'nden icazet almadan iktidar olacaklarını kaydetti Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çakmak Marble Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda, MHP İl ve Merkez İlçe Yönetimi, Türkiye Kamu-Sen, TÜRKAV, Ülkücü İşçiler Derneği, [&hellip]

“AB’den, ABD’den icazet almadan iktidar olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çakmak Marble Otel’de düzenlenen toplantısında, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Yılmaz, Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri’nden icazet almadan iktidar olacaklarını kaydetti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çakmak Marble Otel’de düzenlediği kahvaltılı toplantıda, MHP İl ve Merkez İlçe Yönetimi, Türkiye Kamu-Sen, TÜRKAV, Ülkücü İşçiler Derneği, Ülkü Ocakları üyeleri ile bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi kuvveti ile iktidara geleceğini belirten Yılmaz, “Daha güzel, daha mutlu yarınlara ulaşmak adına, ülkemiz çağında bin yıllık kardeşliğimizin yaşaması ve yaşatılması adına, üniter yapının korunup kollanması adına, güçlü devlet ve huzurlu millet adına MHP olarak üzerimize düşen bütün görevleri yapma gayretinde olacağız. Biz siyasete haram katmadan yapılabilirliği gösteren bir siyasi organizasyonuz, zira biz MHP olarak ne ABD, ne Yahudi lobileri, ne de AB’den icazet almadan milli güçlerle tek başına iktidarı hedefleyen bir siyasi partiyiz” dedi.
“VERİLEN GÖREVİ
YERİNE GETİRDİM”
Gerçek birliğe ve çalışmaya ihtiyaçları olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Sözde değil özde birlikteliğe, sözde değil özde çalışmaya ihtiyacımız var. Yüklenmiş olduğumuz vebalin sorumluluğunu yerine getirelim. Ülkücü olmaktan gurur duyuyoruz, ona layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Yılmaz, halkın verdiği görevi yerine getirdiğini hatırlatarak “Biz, bize düşen görevi yaptığımız takdirde Rabbim bize her türlü fırsatı ve imkanı verecektir. 4 yıl boyunca mümkün olduğu kadar Ankara’da kalmamaya çalıştım. Seçimler arifesinde de ilçe, belde ve köylerde milletimizle birlikte olmanın sözünü vermiştim ve bunu da tuttum” diye konuştu.
“NE YAPACAKSAK BUGÜN
YAPACAĞIZ”
Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:
“Siyasette bazen 1 yıl çok kısa bir süre, 24 saatse çok uzundur, ama seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Ben bütün arkadaşlarımızın buraya kilitlenmelerini ve mevcut durumundan şikayetçi olanların olaya el koymalarını istirham ediyorum. Gün bugün, yarın çok geç kalmış olabiliriz. Ne söyleyeceksek, ne paylaşacaksak bugün paylaşacağız. Zira yarın dövünmenin hiçbir faydası yok. Önümüzdeki süreçte ‘Benim de bir sözüm var, ben de bir şeyler söylemek istiyorum, ben de katkı sağlamak istiyorum’ diyen 18 arkadaşımız da yola çıktılar. Ben kendilerine de başarılar diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 12 Haziran 2011 seçimlerinden bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sürdürdüğü faaliyetler hakkında basın toplantısı düzenleyecek. Yılmaz’ın düzenleyeceği basın toplantısında 4 yıllık faaliyetlerini anlatacağı, ayrıca kamuoyunun merak ettiği soruları da yanıtlayacağı kaydedildi.

Bakmadan Geçme