ABD heyeti Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

TOSYÖV'ün davetlisi olarak Afyonkarahisar'a gelen ABD Ankara Büyükelçiliği yetkilileri bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer'in davetlisi olarak ilimize gelen ABD Büyükelçiliği yetkilileri Afyonkarahisar'da incelemelerde bulundular.ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarlığı'ndan Jim Turner (Ekonomi Müsteşarı), Özlem Tuncel (Ekonomi uzmanı), Patrick Breen (Ekonomi Araştırmacısı) ve Natalie Oldani'den [&hellip]

ABD heyeti Afyon’da

TOSYÖV’ün davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen ABD Ankara Büyükelçiliği yetkilileri bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer’in davetlisi olarak ilimize gelen ABD Büyükelçiliği yetkilileri Afyonkarahisar’da incelemelerde bulundular.
ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarlığı’ndan Jim Turner (Ekonomi Müsteşarı), Özlem Tuncel (Ekonomi uzmanı), Patrick Breen (Ekonomi Araştırmacısı) ve Natalie Oldani’den (Siyasi diplomat) oluşan heyetin Afyonkarahisar ziyaretleri dün başladı. Alimoğlu Mermer Fabrikası ve İkbal Termal Tesislerini ziyaret eden ABD heyeti Reisoğlu Konağı’nda da akşam yemeğine katıldı.
Heyet bugün saat 13.00’de İkbal Termal’de yapılacak olan “ABD ve Türkiye Ekonik İlişkileri- İthalat ve İhracatta yeni fırsatlar ve ineriler” konulu toplantıya katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme