• Haberler
  • Genel
  • A,B,C antrenör kursları Afyon'da düzenlenecek

A,B,C antrenör kursları Afyon'da düzenlenecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar'da A,B ve C antrenör kursları düzenleyecek Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, 'Cumhuriyetimizle yaşıt olan Türkiye Futbol Federasyonu'muz takdirlerinin karşılığında Afyonkarahisar ilimize dolayısıyla da TÜFAD şubemize tarihinde bir ilki yaşatarak A ve B antrenör kursu vermiştir. İlimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan bu organizasyondan [&hellip]

A,B,C antrenör kursları Afyon’da düzenlenecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar’da A,B ve C antrenör kursları düzenleyecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser,
“Cumhuriyetimizle yaşıt olan Türkiye Futbol Federasyonu’muz takdirlerinin karşılığında Afyonkarahisar ilimize dolayısıyla da TÜFAD şubemize tarihinde bir ilki yaşatarak A ve B antrenör kursu vermiştir. İlimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan bu organizasyondan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Keser, konu hakkında bilgi vererek şöyle konuştu:
“11-21 Ağustos 2014 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan TFF Grossroots C kursu, kursa katılacak adayların 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü ilimizde toplanmaları suretiyle 12 Ağustos 2014 Salı günü sabah saat 9’da Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda eğitmenlerimiz Osman Öngel ve Aykut Canik tarafından başlatılacaktır. 12-13-14-15 Ağustos 2014 tarihlerinde Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda sabah saat 9 ila 12.30 arasında gerçekleştirilecek derslerin saha çalışması ise öğleden sonra saat 14.30 ila 19 saatleri arasında Atatürk Spor Tesisleri’nde yapılacaktır. Bizler ev sahibi olarak kursiyerlerimizin nezih bir ortamda kurslarını tamamlayabilmeleri için Yönetim Kurulu olarak gerekli girişimleri yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. İlimizde Cumhuriyet tarihimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan A ve B kursları için Türkiye Futbol Federasyonumuz Güral Otel’le anlaşmış olup bizler bu kurslara TÜFAD Afyonkarahisar şubesi olarak ev sahipliği yapacağız.”
BELEDİYE DESTEK OLDU
Keser, “Ülkemizin yetiştirdiği çoğu milli olan kursiyerlere saha çalışmaları için gençlerden oluşan 40 futbolcu evladımızla kendilerine yardımcı olacağız. TFF Grassroots C antrenör kursunun tüm sorumluluğu ise bizlere verilmiştir. Bu bağlamda, 11 Ağustos 2014 tarihinde TÜFAD şubemizde bir araya gelecek olan kursiyerlerin konaklama yerleri (İl dışından gelenler için) tarafımızdan hazırlanmıştır. Kursiyerlerimizin dersleri için Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’yla birlikte öğle yemekleri, su ve çay, kahve gibi ihtiyaçları yine belediyemiz tarafından adaylarımıza sunulacaktır” ifadelerini kullandı.
YETKİLİLERE TEŞEKKÜR
Bu süreçte kendilerine destek olan yetkililere de teşekkür eden Mustafa Keser, “Bu kurs için bizlere yardımlarını esirgemeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban ve Belediyemiz personeline, saha çalışmaları için Atatürk Spor Tesisleri’nin kapılarını açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Zeki Kuş ve personeline, kursiyerlerimizin zorunlu olan eşofman, şort ve tişörtleri için yardımcı olacağını ta ilk günden beri beyan ederek üzerimizden büyük bir külfetin omuzlarımızdan kalkarak kolayla aşılmasını sağlayan İl Genel Meclisi ve aynı zamanda AFJET Afyonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Salih Sel’e göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme