• Haberler
  • Genel
  • AB Mali Yardımlarına yönelik açık teklif çağrıları tanıtılıyor

AB Mali Yardımlarına yönelik açık teklif çağrıları tanıtılıyor

Afyonkarahisar Valiliği AB Ofisi tarafından AB Mali Yardımlarına yönelik açık teklif çağrıları tanıtılıyor Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi, geçen hafta, Merkezi Finans ve İhale Birimi (MFİB) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyuruları yapılan hibe teklif çağrılarının kamuoyuna ve ilgili kesimlere duyurulması için dört gün sürecek toplantılar zincirini başlattı.Merkezi Finans ve [&hellip]

AB Mali Yardımlarına yönelik açık teklif çağrıları tanıtılıyor

Afyonkarahisar Valiliği AB Ofisi tarafından AB Mali Yardımlarına yönelik açık teklif çağrıları tanıtılıyor

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi, geçen hafta, Merkezi Finans ve İhale Birimi (MFİB) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyuruları yapılan hibe teklif çağrılarının kamuoyuna ve ilgili kesimlere duyurulması için dört gün sürecek toplantılar zincirini başlattı.
Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından duyurulan Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Hibe Teklif Çağrısı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yerel ve Ulusal STK’ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi Hibe Programı ve Özürlülerin Toplumsal Entegrasyonunun Geliştirilmesi Hibe Programı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyurulan Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması hibe programı hakkında tarafların bilgilendirilmesinin, Afyonkarahisar’dan daha fazla proje gönderilmesinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantılardan ilki Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması hibe programı tanıtıldığı toplantıya 41 okul müdürü katıldı.
Tüm okul idarecilerinin davet edildiği program Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleşti. Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Hibe Teklif Çağrısı ile ilgili tanıtım toplantısına 349 okul müdürü katıldı. Toplantılar ilgili okulların proje ekiplerinin katılımıyla 20 ve 21 Haziran 2012 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezinde devam edecek ve proje üretecek olan ekipler kısa süreli bir eğitime katılacaklar.
Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü Hasan Hüseyin Oğuz, seminerlerin Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol’un destekleriyle her türlü AB hibe çağrılarında devam edeceğini söyledi.
Amaçlarının kısa vadede Afyonkarahisar’daki yerel aktörlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve okulların proje mantığını gelenek haline getirmeleri olduğunu ifade eden Oğuz, “Bu vesile ile de Afyonkarahisar’ın Avrupa Birliği mali yardımlarından azami ölçüde yararlanmasını sağlayacak” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme