AA Muhabiri Akan’dan veda ziyareti

Anadolu Ajansı Afyonkarahisar muhabirlerinden Ali Kemal Akan tayininin Ankara iline çıkması nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner'e veda ziyaretinde bulundu Ziyaret sırasında nazik kabullerinden dolayı Vali Hakan Yusuf Güner'e teşekkürlerini arz eden Akan, Afyonkarahisar'da muhabir olarak çalıştığı zaman zarfında hangi görevler aldığını ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Vali Hakan Yusuf Güner'le kısa bir süre çalıştığını [&hellip]

AA Muhabiri Akan'dan veda ziyareti

Anadolu Ajansı Afyonkarahisar muhabirlerinden Ali Kemal Akan tayininin Ankara iline çıkması nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner’e veda ziyaretinde bulundu

Ziyaret sırasında nazik kabullerinden dolayı Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkürlerini arz eden Akan, Afyonkarahisar’da muhabir olarak çalıştığı zaman zarfında hangi görevler aldığını ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Vali Hakan Yusuf Güner’le kısa bir süre çalıştığını ama bu kısa zaman zarfında Afyonkarahisar’da köklü değişikliklerin olduğunu belirtti. Akan, Vali Güner’e basın mensuplarına sağladığı güzel ortamdan dolayı teşekkür ederken, Afyonkarahisar’daki gelişmeleri yakından takip edeceğini sözlerine ekledi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Anadolu Ajansı Afyonkarahisar muhabiri Ali Kemal Akan’ın Afyonkarahisar’dan ayrılmasının da kendisini üzdüğünü ifade etti.
Vali Hakan Yusuf Güner, yaptığı doğru, tarafsız ve gerçeği yansıtan haberler ile ilimizdeki olumlu yöndeki gelişmeleri en iyi ve en hızlı şekilde kamuoyuna duyuran muhabirlerden birinin kentten ayrılmasının üzücü olduğunu kaydederken, Akan’ın Ankara iline gitmesinin kendisi için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Afyonkarahisar’a geldiği günden itibaren, saygılı, seviyeli ve beyefendi kişiliğiyle Ali Kemal Akan’ın dikkat çektiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Akan’nın bu beyefendi kişiliğini Ankara’da devam ettireceğini inandığını, bu anlamda da başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Vali Hakan Yusuf Güner, hem ziyaretin anısına, hem de Afyonkarahisar anısı olarak Anadolu Ajansı Afyonkarahisar muhabiri Ali Kemal Akan’a kalem hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme