• Haberler
  • Gündem
  • A Haber, Bölge Temsilciliği’ni Afyonkarahisar’a verdi

A Haber, Bölge Temsilciliği’ni Afyonkarahisar’a verdi

Türkiye’nin çok izlenen haber kanalları arasında olan A Haber, Afyonkarahisar’a Bölge Temsilciliği atadı. Gazeteci Nail Azbay, A Haber Bölge Temsilcisi olarak görev yapmaya başladı. “Zafer Bölgesi” olarak nitelenen illerden haber ve görüntü akışını sağlayacak olan Azbay, “Eskişehir, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar ve acil durumlarda Denizli’den ve Konya’nın Akşehir ilçesinden canlı bağlantılarımız olacak. Biz yaklaşık 3 [&hellip]

Türkiye’nin çok izlenen haber kanalları arasında olan A Haber, Afyonkarahisar’a Bölge Temsilciliği atadı. Gazeteci Nail Azbay, A Haber Bölge Temsilcisi olarak görev yapmaya başladı. “Zafer Bölgesi” olarak nitelenen illerden haber ve görüntü akışını sağlayacak olan Azbay, “Eskişehir, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar ve acil durumlarda Denizli’den ve Konya’nın Akşehir ilçesinden canlı bağlantılarımız olacak. Biz yaklaşık 3 hafta önce A Haber’in Afyonkarahisar muhabiri olarak göreve başlamıştık. İlk işimiz Afyonkarahisar’ın kültürel, renkli yanlarını aktaran bir belgesel çekimi oldu. A Haber’in İstanbul’daki Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak Beyefendi bizi aradı. İstanbul’a çağırdı. Temsilci olarak görev yapmamızı istedi. A Haber Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü olarak resmi isim belirlendi” dedi.
YOLLARIN KESİŞTİĞİ YER
Azbay, Afyonkarahisar’ın konumunun bu tercihte rol oynadığını düşündüğünü belirterek “Afyonkarahisar’ın tercih edilmesinin sebebi, ilimizin diğer illere yakın ve ulaşılabilir bir konumda olması. AK Parti’nin Afyonkarahisar’da yaptığı İstişare Toplantıları da şehirdeki gelişim ve potansiyelin  görülmesi için önem arz etti. Yunus Üstündağ arkadaşımla birlikte çalışacağız. Bu bölgeyi canlı bağlantılarla tanıtacağız” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme