A Grubu tamam, B Grubu kritik

1. Amatör Lig'de Play-Off'a katılacak takımların heyecanlı mücadeleleri devam ediyor. A Grubu'nda son oynanan maçlardan sonra Play-Off'a katılacak takımlar belli oldu. A Grubu'nda liderliği elinde bulunduran Susuz Belediyespor, 31 puanla liderliğini sürdürüyor. 28 puanı bulanan sırasıyla Ballık Gençlikspor ve Sinanpaşa Belediyespor ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor. 3. sırada yer alan Sinanpaşa'ya en yakın ekip ise [&hellip]

1. Amatör Lig’de Play-Off’a katılacak takımların heyecanlı mücadeleleri devam ediyor. A Grubu’nda son oynanan maçlardan sonra Play-Off’a katılacak takımlar belli oldu. A Grubu’nda liderliği elinde bulunduran Susuz Belediyespor, 31 puanla liderliğini sürdürüyor. 28 puanı bulanan sırasıyla Ballık Gençlikspor ve Sinanpaşa Belediyespor ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor. 3. sırada yer alan Sinanpaşa’ya en yakın ekip ise 23 puanla Akcinspor bulunuyor. A Grubu’nda Play-Off’a katılacak Susuz Belediyespor, Ballık Gençlikspor ve Sinanpaşa Belediyespor oldu.
B GRUBU’NDA
KAZAN KAYNIYOR
1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden takımlardan Sadece Işıklar Belediyespor Play-Off’a katılmayı garantiledi. 30 puanı bulanan Işıklar Belediyespor oynanacak olan bu son haftayı kaybetse dahi Play-Off’ta mücadele edecek.
Çağlayan Belediyespor, bu hafta oynayacağı Erkmenspor maçını kazanarak hiçbir hesaba bırakmadan Play-Off’a gitmesi gerekiyor.
KARŞIYAKA MI AKÖREN Mİ?
Geçen hafta kendi evinde oynadığı Dinar Tatarlıspor maçını 2-1’lik skorla kaybeden Karşıyakaspor Play-Off yarışında geride kaldı. Bu hafta Beyyazı Belediyespor’dan hükmen 3 puan alacak olan Karşıyaka’nın Play-Off’a kalması ise Akören Belediyespor’a kaldı.
Akören Belediyespor bu hafta evinde ağırlayacağı Işıklar Belediyespor’u mağlup etmeyi başarırsa Play-Off’a katılmayı garantileyecek. Akören Belediyespor, Işıklar Belediyespor karşısında beraberlik veya mağlubiyet elde etmesi halinde Play-Off’u Karşıyakaspor garantilemiş olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme