9’uncu Bilgi Evi de yapılıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 9’uncu Bilgi Evi’ni yapmaya başladıklarını söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kanlıca Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Çoban, “Kanlıca Mahallemiz’e hizmet edecek bir şekilde dizayn edilmiş bir bilgi evidir. Biz bilgi evlerini öğrencilerimizin ders alması için açmış olduğumuz bilgi evleri, artık kurumlarımızın ve ailelerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir yer oldu. Akıllı [&hellip]

9'uncu Bilgi Evi de yapılıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 9’uncu Bilgi Evi’ni yapmaya başladıklarını söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kanlıca Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Çoban, “Kanlıca Mahallemiz’e hizmet edecek bir şekilde dizayn edilmiş bir bilgi evidir. Biz bilgi evlerini öğrencilerimizin ders alması için açmış olduğumuz bilgi evleri, artık kurumlarımızın ve ailelerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir yer oldu. Akıllı sınıflar, internet, oyun alanları her şey mevcut. İlerleyen aylarda Allah nasip ederse Bilgi Evimiz’in yakınına güzel bir spor merkezi yapmayı düşünüyoruz. Kanlıca Mahallemiz’in doğalgaz giren yerlerini hızla asfaltın sonra kaldırımlarını hızla bitireceğiz. Belediyeler kaldırım yapar, yol yapar ama en önemlisi de eğitime verdiği katkıdır. Bu amaçla 8 tane Bilgi Evi yaptık 9’uncu Bilgi Evimizi de yapıyoruz” dedi.
BÜYÜKŞEHİRİN AVANTAJI DA BÜYÜK
AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ paneline de konuşmacı olarak katılan Çoban, yerel yönetimlerde belediyelerin önemine değindi. Çoban, “Programı düzenleyen Genç kardeşlerimize ve kulüplerimize teşekkür ederiz. Yerel yönetimler denilince ilk akla gelen belediyelerdir. Biliyorsunuz 30 ilimiz Büyükşehir oldu il özel idareler bu illerde kaldırıldı. İleride muhtarlıklar bile kaldırabilir. Büyükşehir belediyeleri gerek statü gerek, gerek gelir olarak il belediyelerinden daha şanslı. Büyükşehirlerin imkânları daha fazla. Bizden hizmet beklerken bizi bir il ile karşılaştırın. Bizim imkânlarımız daha kısıtlı. Belediyelerin bir takım görevleri var” dedi. Çoban, daha sonra hizmetlerinden ve projelerinden bahsetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme