99 doğumlu futbolcuların seçmeleri yapıldı

Afyonkarahisar’da 1999 doğumlu milli takım seçmeleri Afyonkarahisar’da düzenlendi 1999 doğumlu minik futbolcuların milli takım seçmeleri yapıldı. U-13 Milli takım seçmelerinin Afyonkarahisar ayağı yapıldı. Afyonkarahisar Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanlığı’nca yapılan seçmelere çok sayıda minik sporcu katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu 1999 doğumlu futbolcular için, Milli Takım havuzuna sporcu seçmelerinin Afyonkarahisar ayağı Merkez 1 Nolu Saha’da yapıldı. [&hellip]

99 doğumlu futbolcuların seçmeleri yapıldı

Afyonkarahisar’da 1999 doğumlu milli takım seçmeleri Afyonkarahisar’da düzenlendi

1999 doğumlu minik futbolcuların milli takım seçmeleri yapıldı. U-13 Milli takım seçmelerinin Afyonkarahisar ayağı yapıldı. Afyonkarahisar Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanlığı’nca yapılan seçmelere çok sayıda minik sporcu katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu 1999 doğumlu futbolcular için, Milli Takım havuzuna sporcu seçmelerinin Afyonkarahisar ayağı Merkez 1 Nolu Saha’da yapıldı.
Seçmelere katılım yoğun oldu
Milli takım seçmelerine ilçelerden ve merkezden de çok sayıda minik futbolcu ve antrenör katıldı. U-13 futbol ligine katılan takımların futbolcularının yoğun ilgi gösterdiği seçmelerde 80 futbolcu yer aldı. Seçmelerde 20 futbolcu ön elemeden geçmeyi başardı. Ramazan Bayramı bu 20 minik futbolcu, milli takım sorumlularının seçimi ile kendi bölgesindeki futbolcularla guruplara gitmeye hak kazanacak.
“Millİ takıma futbolcu
en büyük temennİmİz”
TÜFAD Şube Başkanı Mustafa Keser de seçmelerin başarılı geçtiğini söyledi. Keser, “Afyonkarahisar’dan yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcuların milli takımlarda boy göstermelerini istiyoruz. Yaptığımız seçmelerde sporcularımıza çift kale maç yaptırdık ve Milli Takımlar Antalya Bölge Sorumlusu hocalarımız bayramdan sonra gelerek bizim seçtiğimiz bu futbolcuları görecekler ve bir elemeden daha geçirecekler” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme