97 “adalet ışığı” mezun oldu

97 öğrencinin mezun olduğu Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Afyonkarahisar Vali Vekili Dr. Mehmet Boztepe, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Barosu Başkan Vekili Av. Ömer Faruk Aksoy, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı, İktisadi ve [&hellip]

97 öğrencinin mezun olduğu Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Afyonkarahisar Vali Vekili Dr. Mehmet Boztepe, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Barosu Başkan Vekili Av. Ömer Faruk Aksoy, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsa Sağbaş, BORUSAN Kocabıyık Vakfı temsilcisi Abdürrahim Korukçu, AKÜ öğretim elemanları ile öğrenci ve yakınları katıldı.
“ADALET IŞIKLARINI
TESLİM EDİYORUZ”
Törenin açış konuşmasını gerçekleştiren Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı, 97 adalet ışığını adalet koridorlarına göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Velilere seslenen Bayraklı, “4 yıl önce bizlere bıraktığınız emanetleri bugün sizlere birer adalet ışığı olarak teslim ediyoruz. Bilim insanlarının en büyük eseri olan bu genç dimağlarla gurur duyuyoruz. Ne kadar sevinseniz azdır. Ancak işiniz henüz bitmedi. Evladınızın bir iş sahibi olabilmesi için geçirmeniz gereken evreler var. Sabırlı olmanızı dilerim. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza inancım tamdır.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme