'950 Ailenin Sofrasına Aş Olduk'

Afyonkarahisar İslam Toplumu Milli Görüş ve Hasene Vakfı İl Başkanı Himmet Uysal, geçtiğimiz Kurban Bayramının bayram anlayışı ile idrak edilmesi için kentte 950 ailenin sofrasına aş olduklarını belirtti.

Afyonkarahisar İslam Toplumu Milli Görüş ve Hasene Vakfı Dernek çalışmaları kapsamında, Kurban Bayramı dolayısıyla kentte yapılan çalışmalar ile 950 aileye et dağıtımı yapıldığı bildirildi.

“3 KİLOGRAMLIK 950 POŞET ET DAĞITTIK”

Konuyla hakkında açıklama yapan IGMG Afyonkarahisar İslam Toplumu Milli Görüş ve Hasene Vakfı İl Başkanı Himmet Uysal, şunları kaydetti: “Kurban Bayramı kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarda Afyonkarahisar merkez ve ilçeleri dâhilinde 950 aileye et dağıtımı yaparak, 950 aileye aş olduk. Hasene Vakfı, Afyonkarahisar il sınırları içerisinde İhsaniye, Sinanpaşa, Şuhut İlçelerimiz, Çıkrık Beldesi, Nuribey Beldesi, Çobanlar İlçesi ve merkezde olmak üzere köylerde ve beldelerde 950 poşet et dağıtımı gerçekleştirdik. Her poşet 3 kilo et içeriyordu. Hasene Vakfı olarak, Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz et dağıtımı kampanyasına ilişkin bilgi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Vakfımız, bu kutsal günün manevi atmosferini ve yardımlaşma ruhunu toplumumuzda yaygınlaştırmak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırma faaliyetlerine devam etmektedir. Kampanyamız kapsamında, gönüllülerimiz ve bağışçılarımızın destekleriyle temin edilen kurbanlıklar, hijyenik koşullarda kesilerek özenle paketlenmiş ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.”

“İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

Himmet Uysal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu vesileyle, kampanyamıza katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize, gönüllülerimize ve iş birliği yaptığımız tüm kuruluşlara şükranlarımızı sunarız. Vakfımız, toplumumuzdaki dayanışma ruhunu pekiştirmek ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürecektir. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.”

Bakmadan Geçme